Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 86 / 12 / 0
13 kwietnia 2024Mindus pisze:
Wpadłem w posiadanie leku skudexa 75mg trampka w jednej tabsie ile zarzuci że czuć sie dobrze ?
Jeśli nie masz tolerki, to można zarzucić 3x75mg zobaczyć czy jest spoko i potem dorzucić jednego tabsa.
  • 304 / 18 / 0
Mam tolerkw na tramadol, zwykly ok 500 mg a retardy nawet 1000 mg. Dzis kupilem jedna tabletke oxy 40 mg, rozgryzlem i po poltorej godzinke tylko lekko mnie smyrnelo i wzrok mi sie troche rozjezdza, zero jakiejs euforii ani nic z tych rzeczy. Pierwszy raz to bralem. Moge do tego dorzucic trampka tak z 400/500mg bez obaw o depresje oddechowa czy cos innego? O drgawki sie nie martwie bo jestem na djazepamie. Czy lepiej poczekac z 4/5 h az ozy zejdzie i wtedy juz normalnie wziaxc trampka.
  • 2534 / 594 / 0
Pewnie,oxy to silne opio.Chociaż tolerke możesz mieć trochę wyjebaną.Mimo to zacznij nisko.Oxy można dorzucać więc luz.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 11 / 0
Dzisiaj o 22:00 po raz pierwszy w życiu zjadłem tramadol. Prawie 400 mg. Minęły 3 godziny. Jest ok. Ani dobrze, ani źle. Przez większość "fazy" czytałem książkę. Działanie tramadolu w moim przypadku sprowadza się głównie do lekkiego splątania wzroku i suchości w ustach, ale nie jest to nieprzyjemne. Poza tym nic ciekawego.

Przeniesiono ~ Atro
  • 761 / 105 / 0
Ja wczoraj zjadłem 200 mg tramala retrad. Dziś się obudziłem to tak napierdalał mnie łeb że szok. Wrzuciłem 75 Pregabaliny i przeszło. Jednak tramal to szatan. Dobrze się wczoraj na nim czułem. Działał jak dobry antydep z tym że natychmiast bez żadnych uboków i miesięcznego rozkręcania. Jednak to szatan i będę stosował go doraznie. Od magika w czerwcu będę prosił o tianeptyne na depresję bo nie chcem SSRI czy SNRI.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3442 / 715 / 9
Dzisiaj sobie 5x 50 mg czyściocha ze Stady zrobiłem pierw na IM dwa razy, a teraz wypiłem ta resztówę.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3442 / 715 / 9
A ta zupa z retarda wygląda jak glut w wodzie, nie wiem może tylko piar może się poprawić.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3013 / 1016 / 0
ja dzisiaj odbyłem bardzo przyjemny dzień będąc pod wpływem Tramalu, który dzisiaj rano wykupiłem. bez problemu udało się załatwić e-receptę przy pomocy teleporady - mimo tych ostatnich obostrzeń dot. przepisywania środków opioidowych. poniżej chwalę się zdobyczą.

poszło 400 mg tramadolu ok. godzin popołudniowych i do teraz czuję typową dla opioidów sedację wraz z wyciszeniem. teraz poprawiłem to piątką Relanium i 25 mg kwetiapiny, co wydało się nasilić sedatywne właściwości opioidu.

miło jest ponownie wrócić na forum, w ogóle na łono żywego świata. miałem sporo kłopotów natury prawnej, co niestety doprowadziło znów do krótkiego okresu niedostępności. teraz jednak przysięgam sobie, że będzie w porządku. stres mnie zabija i nie mam już sił na więcej krzywdy.

pozdrawiam wszystkich opiatowiczów. :tabletki: :papieros:

przodo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 519 / 47 / 0
Ja jestem po detoksie z Tramalu, ponieważ przestał być opłacalny w dawkach 1800 mg na dobę. Po 2 tygodniach abstynencji 200 mg bez gryzienia czuję i powyżej 400 mg na pewno na razie nie wejdę, bo szkoda zdrowia i hajsu. Mam pytanie odnośnie dorzucania kwetiapiny. Biorę kwetiapine na noc 50 mg. Też biorę benzo: rolki i klony. Co ciekawego da mi dorzucenie 50 mg kwetiapiny? Czy może lepiej promazyne dorzucić?
  • 5774 / 1181 / 43
Ja dzisiaj 375mg do kody.
Niestety te tabsy są z parasyfem (jedna 75mg tramca + 650 mg parasyfu).
Nie przekroczyłem dawki 4g paracetamolu...

Mam wyjebane.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.