Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
Polecam od siebie krem La Roche Posay, Effaclar Duo (Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu)
Na prawdę pomaga i duzo daje. Na pojedyncze syfy - tormentiol maść jest bardzo dobra. Śmiesznie tania, wysusza gada i 'ściąga'
A jesteście w stanie cos polecić na pojedyncze kostki na dekoldzie?
Tutaj moje pytanie ,czy przy zabawie z kodeiną albo dmx mogą na takim badaniu wyjść jakieś nie prawidłowości?Jeśli tak to przez jaki czas przed badaniem nie moge nic zażywać?
Dodam że raczej rzadko sie tak bawie.
przeczytaj ulotke i zastanów się czemu lekarz wysyła cie na badania watroby... nawet alko nie powinienes pic przy tym bo mozesz sobie kuku zrobic. :nuts:
Just like that, one, two, three, four...
Jem dwie tygodniowo bo tyle wystarcza żeby cera była w porządku.
doraźnie to mozna stosować limecykline czy coś takiego
jak chcesz tanio i dobrze to powiedz zeby ci tetralysal przepisal i to bierz sobie doraźnie. a najlepiej zmień lekarza
ćpanie rekreacyjne odpada.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Zdarzają się benzodiazepiny oprócz tego jestem na lekach antydepresyjnych od jakiś 4 lat.
Zrobiłem badania ogólne w tym krwi m.in. próby wątrobowe (i szereg innych nawet rezonans głowy i endokrynologia) i co? Próby wątrobie w normie jak i cała reszta a młody nie jestem mam 30 lat.
jedynie co to lekko podwyższone 3glicki i cholerasterol; -) ale już z.tymi tez jest lepiej wystarczyło wykluczyć niezdrowe nawyki żywieniowe
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.