uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A co do tej powierzchni to po prostu wydawało mi się że 3x250W to mało jak na grow room-a ponieważ nawet małe pokoiki są co najmniej dwukrotnie większe niż odpowiedni na takie oświetlenie.....A jak wiemy światło ma ogromne znaczenie więc nie próbujcie zrobić ze mnie idioty który pisze posty z choinki urwane i nie mające żadnego znaczenia.....
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
dobra sorry Gum@ :rolleyes: moze masz troche racji :-p

Andrzej ja ci mowilem zebys uciol 2/3 topa...
A co do outdoorowek to sie nie wypowiadam bo jest odpowiedni watek...

Rosliny spryskuj pae razy dziennie wodą to szybciej odżyją...

pozdro i wysokich plonów

PS: Lufka zawsze jak sie pali wilgotny stuff to sie zajebiscie zajebuje na zielono, pozniej brazowo a pozniej czarno i zajebiscie sie ja cyka :D POLECAM
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
andrzej
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: andrzej »
Gum@ i tak cie lubimy:)

tak wlasnie zrobilem sciolem 2/3

tera pozostaje czekac...
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.