uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
A co do tej powierzchni to po prostu wydawało mi się że 3x250W to mało jak na grow room-a ponieważ nawet małe pokoiki są co najmniej dwukrotnie większe niż odpowiedni na takie oświetlenie.....A jak wiemy światło ma ogromne znaczenie więc nie próbujcie zrobić ze mnie idioty który pisze posty z choinki urwane i nie mające żadnego znaczenia.....
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
dobra sorry Gum@ :rolleyes: moze masz troche racji :-p

Andrzej ja ci mowilem zebys uciol 2/3 topa...
A co do outdoorowek to sie nie wypowiadam bo jest odpowiedni watek...

Rosliny spryskuj pae razy dziennie wodą to szybciej odżyją...

pozdro i wysokich plonów

PS: Lufka zawsze jak sie pali wilgotny stuff to sie zajebiscie zajebuje na zielono, pozniej brazowo a pozniej czarno i zajebiscie sie ja cyka :D POLECAM
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
andrzej
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: andrzej »
Gum@ i tak cie lubimy:)

tak wlasnie zrobilem sciolem 2/3

tera pozostaje czekac...
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.