...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć, na wstępie przyznam, że jestem uzależniony od browarów i sterydów(głównie testosteronu). Od ok 15 roku życia zacząłem chodzić na siłownię, po roku zacząłem brać koksy, ćpać wszystko co po popadnie(próbowałem np. tantum rosa, mj(bardzo sporadycznie), do nosa zawsze na imprezie jakiś meff lub amf). W pewnym okresie ćpania co jakiś czas mefedronu głównie nabawiłem się nerwicy, brałem psychotropy itp. ale i tak zawsze dziennie musiałem wypić min. 3 piwa by pozbyć się lęków. Mam pojebane myśli, muszę brać teścia by się w miarę normalnie i pewnie czuć i nie wiem jak to ogarnąć. Aktualnie siedzę na kwarantannie 15 dzień, siedzenie w domu dojebało mi do pieca bo chleję po 10 piw dziennie. Pewnie jak jutro wstanę to będe musiał ojebać ze 3 piwa żeby nie dostać ataku paniki. Da się wyjść z tego błędnego koła ?
  • 12521 / 2430 / 0
Detoks domowy lub szpitalny, a potem poradnia zdrowia psychicznego. 10 lat to szmat czasu i dobrze by Ci zrobił jakiś ośrodek odwykowy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.