...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć, na wstępie przyznam, że jestem uzależniony od browarów i sterydów(głównie testosteronu). Od ok 15 roku życia zacząłem chodzić na siłownię, po roku zacząłem brać koksy, ćpać wszystko co po popadnie(próbowałem np. tantum rosa, mj(bardzo sporadycznie), do nosa zawsze na imprezie jakiś meff lub amf). W pewnym okresie ćpania co jakiś czas mefedronu głównie nabawiłem się nerwicy, brałem psychotropy itp. ale i tak zawsze dziennie musiałem wypić min. 3 piwa by pozbyć się lęków. Mam pojebane myśli, muszę brać teścia by się w miarę normalnie i pewnie czuć i nie wiem jak to ogarnąć. Aktualnie siedzę na kwarantannie 15 dzień, siedzenie w domu dojebało mi do pieca bo chleję po 10 piw dziennie. Pewnie jak jutro wstanę to będe musiał ojebać ze 3 piwa żeby nie dostać ataku paniki. Da się wyjść z tego błędnego koła ?
  • 12530 / 2431 / 0
Detoks domowy lub szpitalny, a potem poradnia zdrowia psychicznego. 10 lat to szmat czasu i dobrze by Ci zrobił jakiś ośrodek odwykowy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.