1. Ciągły strach przed wystąpieniem u mnie choroby psychicznej. Boje się że wszelkie dźwięki jakie słyszę okażą się nie prawdziwe i w końcu zacznę słyszeć głosy.
2. Mam przytłaczający natłok myśli, czesto prowadzący nawet do bólu głowy. Moje myśli wydają się powtarzać i wręcz "krzyczeć".
3. Boje się, że wszytsko jest nierealne, a ja w pewnym momencie po prostuje się obudzę/wybudze ze śpiączki.
4. Jestem wręcz zmuszony do dzielenia wyrazów na sylaby i podziału ich na równe połówki- to jed AK chyba typowy aspekt zok
5. Ciągle, przytłaczające uczucie lęku, które można porównać do narastającej sceny akcji w horrorze.
Najbardziej jednak mimo wszystko mam schize, że zaraz zacznę słyszeć dźwięki, lub mi po prostu odpierdoli.
Nie ćpam nic btw
Masz historię choroby psychicznej w rodzinie?
Dlaczego tak się jej boisz?
12 września 2021bulku pisze: Hej JajoElo420, na pewno nie palisz trawki? Twój nick by na to wskazywał. Jeśli palisz to przestań natychmiast.
Masz historię choroby psychicznej w rodzinie?
Dlaczego tak się jej boisz?
12 września 2021visitorQ pisze: Skonsultuj się jeszcze z jakimś innym lekarzem, nawet z kilkoma. Trochę to pod psychozę podchodzi. A te leki co bierzesz pomagają coś?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.