serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
02 sierpnia 2021chcezyc pisze: Wśród członków raczej towarzyska śmietanka niż zwykłe ludki z forum.
Szczycą się, że mają prawie tysiąc członków. Więc może wśród nich jest ktoś z tego forum.
Co konkretnie chcą zdziałać to ciężko powiedzieć, bo ich działań w mainstreamie raczej się nie uświadczy.
M.in. jest tam Mestosław , jeżeli ktoś człowieka kojarzy.
Jeśli jest tam mestoslaw to już dużo mówi o tym stowarzyszeniu.
Osobiście nie oglądałem jego wideł, wolałem osobiście prowadzić badania.
:( Przykro mi w takim razie. Pozostaje wrócić do tego linka, jak już się uzbiera 30 postów.
Na forum jest coś podobnego jakas gildia maczany czy jak to sie nazywa poprawcie mnie jeśli sie mylę
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.