Na wstępie zaznaczam, że jestem tu nowy i przyszedłem tylko po poradę :)
Planuję nakręcić klip muzyczny i potrzebuję rekwizytu w postaci cukierka pudrowego imitującego pigułkę ecstasy z konkretnym "odlanym" na niej wzorze.
Szukałem firm, które robią na zamówienie takie cukierki, ale niestety nic nie znalazłem. Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak pozyskać taki deficytowy towar?
Może jakieś foremki i samemu? Doradźcie :)
Pozdrówki
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Jeżeli chodzi o firmy to są takie co produkują krówki z logo firmy, może coś w ten deseń?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Takie pastylki, kolorowe.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.