...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Cześć dziewczyny i chłopaki. Niechcący chyba wjebałam się w tramal. Brałam przeciwbólowo, według przepisu lekarza 3x37,5, obecnie od miesięcy biorę 3 lub 4 x 150. Odstawiłam całkowicie 5 dni temu, z dnia na dzień jest trudniej. Ratuję się kroplami CBD, ale chuja dają tak szczerze. Nie mam w domu bunondolu, nie mam w sumie nic co oddziaływuje na receptory opiatowe. Mam Xanax 1 mg. Czy to dobry pomysł, żeby w chwili kryzysu zarzucić sobie jedną tabletkę na uspokojenie?
Dodam, że biorę jeszcze Amisulpryd 50 i wenlafaksynę 150 mg, obydwa raz dziennie, od psychiatry.
Helpmi, bo mnie kurwa skręca.
  • 641 / 98 / 0
Xanax to same zuo... wjebiesz się jak masz skłonność do uzależnień
  • 356 / 69 / 0
benzo pomagaja na detoxie opiatowym, minimalizuje psychiczne objawy skreta. ale jesli masz sklonnosc do uzaleznien i przez przypadek wjebiesz sie w alpre, to rzucenie jej bedzie tak samo trudne jesli nie trudniejsze od trampka.
  • 102 / 17 / 0
alprazolam jest silnie uzalezniajacy, jednak bezpieczniejsza będzie pregabalina, choć ona też ma swój potencjał ,,wjebania,,
  • 6 / / 0
Dzięki za odpowiedzi.
Przewalczę to bez Xanaxu, posłucham bardziej doświadczonych.
  • 633 / 154 / 0
To nie jest dobre rozwiązanie, bo i tak będzie niestabilnie. alpra utrzymuje się w organizmie zbyt krótko - przynajmniej w zadowalającym stężeniu.
Zacznie się dorzucanie kolejnych "tylko połówek", bo poprzednie przestaną działać - dodatkowy nałóg gotowy :/
  • 2394 / 653 / 0
jak już to benzo o dłuższym profilu działania jak relanium albo klon - mniejsze ryzyko wpadki. Ale wiadomo najlepiej próbowac bez
  • 12516 / 2427 / 0
Moim zdaniem skręt spokojnie do przemordowania na zimno.
  • 2199 / 366 / 0
Pregabalina sprawdzi się lepiej niż ta alpra.
Ale też z tym nie szarżuj, max 7-10dni, i nie więcej niż 600mg/ed.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5790 / 1186 / 43
koda nie pomaga ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.