Jak udowodnisz kto mówi prawdę.Wyłudzając leki też, możesz założyć historie choroby i kto Ci wmówi kłamstwo.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Prawnie jako tako nic ci nie grozi, jeśli miałaby być jakakolwiek wina np. skutki zdrowotne przyjmowanego leku to sądownie wina będzie po twojej stronie, bo lekarz wypisał leki na podstawie tego co mu przedstawiłaś.
ja dostalam tramal na bole kregoslupa (z powodu korony moge sobie tylko pomarzyc o leczeniu-gabinety fizjoterapii przyjmuja na dzien dzisiejszy tylko b. ciezkie przypadki, a ja moge jeszcze chodzic, wiec... ), wiec analogicznie, dzis moglabym isc do lekarza i prosic o nowa recepte. a kto mi udowodni, ze plecy przestaly bolec ?
to samo ze stanami lekowymi np. kto mi udowodni, ze nie mam stanow lekowych ?
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
"Rutyna to rzecz zgubna "
kazdy, kto tego doswiadczyl, wie o czym mowie :/
poza tym to byl lekarz ogolny, a dostac sie teraz spejalisty na czas (korona), graniczy niemal z cudem.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.