Jak udowodnisz kto mówi prawdę.Wyłudzając leki też, możesz założyć historie choroby i kto Ci wmówi kłamstwo.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Prawnie jako tako nic ci nie grozi, jeśli miałaby być jakakolwiek wina np. skutki zdrowotne przyjmowanego leku to sądownie wina będzie po twojej stronie, bo lekarz wypisał leki na podstawie tego co mu przedstawiłaś.
ja dostalam tramal na bole kregoslupa (z powodu korony moge sobie tylko pomarzyc o leczeniu-gabinety fizjoterapii przyjmuja na dzien dzisiejszy tylko b. ciezkie przypadki, a ja moge jeszcze chodzic, wiec... ), wiec analogicznie, dzis moglabym isc do lekarza i prosic o nowa recepte. a kto mi udowodni, ze plecy przestaly bolec ?
to samo ze stanami lekowymi np. kto mi udowodni, ze nie mam stanow lekowych ?
I mogłem już sobie wywróżyć, że to jest niemożliwe bez niej..."
"Rutyna to rzecz zgubna "
kazdy, kto tego doswiadczyl, wie o czym mowie :/
poza tym to byl lekarz ogolny, a dostac sie teraz spejalisty na czas (korona), graniczy niemal z cudem.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.