Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Moja sytuacja wygląda następująco. Pod koniec marca tego roku zamówiłem z jednego ze sklepów jedną paczkę tj 10 szt klonazolamu i lsd 100mg blotter 5szt. Z powodów pandemii jedyną opcją było dostarczenie przesyłki kurierem. Paczka nie dotarła do dziś. Dostałem natomiast wezwanie na komendę w sprawie dostawy środków odurzających. Mam się stawić za kilka dni. Nigdy nie byłem na przesłuchaniu, brak mi doświadczenia. Proszę o informację co powinienem mówić żeby wyjść z tego bez problemow. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • 429 / 64 / 0
Jak jesteś jedynie świadkiem to raczej nic Ci nie grozi, odp pewnie zbyt późno ale chuj...
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12755 / 2466 / 0
W jaki sposób płaciłeś? Jeśli nie ma powiązania z Twoim kontem bankowym, to nie pamiętasz, byś cokolwiek zamawiał. Ktoś Ci zrobił żart, ale to nie Twoja wina.
  • 3497 / 741 / 9
Niech zgadnę, od Predatora?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.