Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. Moja sytuacja wygląda następująco. Pod koniec marca tego roku zamówiłem z jednego ze sklepów jedną paczkę tj 10 szt klonazolamu i lsd 100mg blotter 5szt. Z powodów pandemii jedyną opcją było dostarczenie przesyłki kurierem. Paczka nie dotarła do dziś. Dostałem natomiast wezwanie na komendę w sprawie dostawy środków odurzających. Mam się stawić za kilka dni. Nigdy nie byłem na przesłuchaniu, brak mi doświadczenia. Proszę o informację co powinienem mówić żeby wyjść z tego bez problemow. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • 429 / 64 / 0
Jak jesteś jedynie świadkiem to raczej nic Ci nie grozi, odp pewnie zbyt późno ale chuj...
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12479 / 2425 / 0
W jaki sposób płaciłeś? Jeśli nie ma powiązania z Twoim kontem bankowym, to nie pamiętasz, byś cokolwiek zamawiał. Ktoś Ci zrobił żart, ale to nie Twoja wina.
  • 3446 / 716 / 9
Niech zgadnę, od Predatora?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...