ODPOWIEDZ
  • 5 / 2 / 0
10 piguł/200 mg 3 dulsevie i 2 jointy medycznego ziola destrukcja organizmu 2 lata temu xd
  • 363 / 51 / 0
@narkus777 z jakim skutkiem?
@CieplaPoduszka Sam na impreze zazwyczaj biore ok 350-400... wiadomo zależność jest duża w stosunku do wagi - Ja na pierwszy rzut biore ok 180 pozniej dorzucam ~60 na podbicie i nastepnie ok 100. ehhh

Dawno temu miksowałem z alko ale zbyt często traciłem pamięc przy tym więc sam już nie biore jak i odradzam takie kombinacje. Z opowiadań ludzi tylko się człowiek dowiaduje, że zachowywał się "normalnie" ale totalnie jakieś 2-3h uciekało z życia...
Cogito ergo sum
  • 5 / 2 / 0
@D4RKJOY z tragicznym skutkiem 16 zębów zniszczonych układ krążenia rozjebany szczeka cała twarda ogólnie potem od momentu zjedzenia 10 cukierków potem co weekend jadłem 4x 220 mg nintendo i alko + energetyki i raz 3x 300mg moge jedynie sie cieszyć tym że przeżyłem to i dalej jestem na ziemi bo taki mix mogl mnie zabic. Teraz jak pale zioło to niszczą mi sie zęby i serce napierdala jakby mialo odejsc i haluny jak po cukierku. Wiec odpuscilem sobie jaranie. Ogolnie wiecej masz opisane tu przedawkowanie-mdma-problemy-zdrowotne-t75754.html . Byłem glupi ale jakaś domieszka była w tych cukierkach że nie dało sie tego opanować. Smiesza mnie znawcy co mowia ty ja jadlem te same punishery chuja jadles to tylko ten sam wzór a skład w ogole inny ludzie moga wziąć 1 cukierka i zejść. Ogólnie nie polecam wpierdalać cukierkow bo to trucizna jak skurwysyn tak jak ktos wyzej pisal lepiej wziac krysztal czystego MDMA.
  • 5 / 7 / 0
Około 3 gramy w ciągu nocy.

Dałem się namówić na jednorazową akcję wciągania MDMA przećpanemu gościowi, który brał co popadnie w ilościach bliżej niezdefiniowanych. Na zejściu zapytał czy mam jeszcze trochę kryształu emki i lekko najebany 5 browarami dałem się skusić.

Efekty były głównie po fazie - okropny brainzaps, telepanie, masa dziwnych odczuć i wybudzanie się z niesmacznego snu. Bez życia około tydzień. Później 3 lata przerwy od tego specyfiku, bo okazał się tak samo kurewską używka jak mefedron czy alkohol. Sama faza sprowadzała się do pobudzenia i chęci na wypicie kolejnego browara, których tamtej doby ostatecznie pękło około 20.

Nie wierzcie, że to jest lepsze od ketonów i jest na równi z psychodelikami w kwestii szkodliwości. To ten sam ściek, co dopalacze.
Ostatnio zmieniony 04 września 2023 przez Ix930, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 368 / 109 / 0
@Ix930 Mechanizm działania emki jest bliższy ketonom niż psychodelikom , ta mała szkodliwość emki to zawsze był mit.
"Life pain always sexy"
  • 1455 / 592 / 0
@Ix930 zaden sciek tylko jestes debilem nie znajacym umiaru ani dawkowania to tak sie konczy ...
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 753 / 436 / 0
05 września 2023ListyDoMDMA pisze:
@Ix930 Mechanizm działania emki jest bliższy ketonom niż psychodelikom , ta mała szkodliwość emki to zawsze był mit.
Nieprawda. Dzialanie MDMA w ogole nie przypomina dzialania ketonow. Nie wiem skad ta teoria. Jezeli bierzemy ja w rozsadny sposob nie ma jakichkolwiek skutkow ubocznych, wrecz wystepuja efekty terapeutyczne. Nie mowie tu o pigulach chodliwej jakosci tylko o dobrym, czystym sorcie. Wiekszosc mainstreamowych badan nt. toksycznosci tej substancji to zwykly zafalszowany sciek.

Porownujesz neurotoksyczne, silnie uzalezniajace ketony z czyms co pomaga ludziom i znalazlo zastosowanie we wspolczesnej terapii po wielu latach walki. Brawo.
  • 368 / 109 / 0
I MDMA i ketony( konkretnie te meferdono popobne 3mmc, 3cmc, 4cmc) powodują wyrzut neurotransmiterów : noradrenaliny, serotoniny i dopaminy . Przy MDMA jest dodatkowo lekki agonizm receptorów serotoninowych . Jeśli korzysta się z MDMA przy pomocy lekarza który się na tym zna to może pomóc , ale w praktyce jak ktoś tego nadużywa to w obu przypadkach jego poziom serotoniny w chuj spadnie i będzie miał problemy z depresją. Z resztą MDMA też uzależnia, mniej niż ketony, bo nie za bardzo ciągi działają . A to czy ktoś będzie brał codziennie czy raz na jakiś czas to kwestia oddzielna. Z resztą medycznie może być użyteczne wiele substancji, np bupropion który jest ketonem
"Life pain always sexy"
  • 1455 / 592 / 0
@tosieniedzieje @ ListyDoMDMA do 1.5mg/kg masy ciala + przerwy na tolerancje emka jest bezpieczna . Ale mamy takich zawodnikow jak kolo pare postow wyzej + jeszcze mieszaja z % :wino: , odwodnienie i przegrzanie organizmu . Potem piski w uszach albo fobie i uuuu szatanskie piguly zobaczcie co mi zrobily xD
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 753 / 436 / 0
Brac co 2/3 miesiace. Najlepiej to drugie. Ja dorzucam max 1 raz/ no czasem dwa jak dobra impreza. 80/120. Nie mieszac ze spidami, bo tylko sobie zabijecie faze. A jesli chodzi o najwieksza dawke jaka ojebalem nawiazujac do tematu to jakies 700mg dobrego krysztalu. Powyginany i wygrzany total, bez skutkow ubocznych : DDD
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.