Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 209 / 22 / 0
Jestem non stop blady, gdyż od 2013 ani razu nie byłem opalony. Jestem teraz lekko czerwony, na lekkiej reakcji histaminowej po kodzie i przeglądając się w lustrze stwierdzam, że wyglądam jak człowiek %-D . Pomijając solarium czy są jakieś przyprawy, suple, zioła ect owoce, które chociaż w pracy pozwolą mi wyglądać jak człowiek? Żreć ciągle ostre to nie bardzo...

Jem zdrowo.
  • 2814 / 365 / 0
Chyba jedynie solarka zostaje do wyboru
  • 4 / / 0
Wpierdalanie surowych marchewek podobno coś daje, planuje wypróbować. Są też inne warzywa które na to ponoć wpływają, albo dieta paleo.
  • 2196 / 366 / 0
Melatonan II
Solarka
Opalanie
Samoopalacze/kremy
Mejkap
Wkurwić się

Miałem jeszcze coś napisać o pewnym leku na niewyrazność, ale się powstrzymam KMWTW
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 641 / 98 / 0
Marchewka :)
  • 2814 / 365 / 0
03 listopada 2019OdwiertKorzenny pisze:
Melatonan II
Solarka
Opalanie
Samoopalacze/kremy
Mejkap
Wkurwić się

Miałem jeszcze coś napisać o pewnym leku na niewyrazność, ale się powstrzymam KMWTW
Dokladnie ! Melanotan 2 ( tylko trzeba trafic na dobry )
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.