ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemanko wszystkim !
Jako człowiek ciekawy świata
Kilka dni temu a dokładnie 03.09.19
Postanowiłem zacząć swoją przygodę z roślinkami :D
Na początku chciałem „wychodować” je trochę w ogródku a później przesadzić na spota
Lecz szybko wybiłem sobie to z głowy
Troszkę za późno się zorientowałem ze to nie ta pora na outdoor
Nasionka dał mi ziomeczek który sam nie do końca pamiętał jaka to dokładnie odmiana
Ale jemu krzaczek urósł całkiem przyzwoity :liść:
Wracając do tematu
Moje roślinki maja jutro dokładnie 7 dni od wsadzenia w ziemie
Czy mógł by ktoś rzuć swoim okiem na nie czy wzrost itp jest prawidłowy ?
Był bym bardzo wdzięczy
Pozdroo :skret:
  • 12727 / 2463 / 0
Rzucić okiem gdzie? : ) Widzisz, byś wstawił jakieś foto?
Rozumiem, że to jakaś parapetówka tak? Jeśli roślinka nie jest pod odpowiednią lampą itp, to nic z tego nie będzie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.