Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Chyba większość użytkowników fety/koksu miało tak, że po kresce sranie, a teraz już przed nawet.
Jak jeździłem na srajtrensy to już w drodze czułem jak mi się ładowała tableta, którą dopiero miałem zjeść.
Kiedyś za gnojka goniliśmy tablety i się skończyły to kupiliśmy jakieś cuksy z etosa i sprzedaliśmy. I goście wrócili po więcej
Podziel się posiłkiem, chamie
A jeszcze jak napisał UJebany to kawę czuję jeszcze przed wypiciem po zapachu zalewając wrzątkiem, a jak wezmę pierwszego łyka to już też czuję symptomy działania.
A minimalne dawki co łechtają receptory da się wyczuć, ja tak mam, że jak zajaram nawet znikomą ilość zioła to czuję zmianę w świadomości.
Za to jak widzę stymulanty to mi się srać chce.
10 minut to już nie natychmiastowe wejście
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Samo znajome pieczenie już zaczyna fazę :)
UJebany pisze:Ciekawy temat.Wydaje mi się, ze po prostu sobie wkręcasz, ale tez zależy co bierzesz np: LSD sobie nie wkręcisz bo występują halucynacje, mindfuck i po minucie na bank nie wkręci się, ale jak ja pije kawę to czuje pobudzenie już po kilku łykach - wypije cala filiżankę i czuje działanie.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.