Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam moi drodzy ! Slowem wstepu... na paro od 7 miesiecy 20 mg / doba - reakcja na ostry stres. Zycie poukladalam i czas odstawiac.... ale ! Moj psychiatra chcial powoli stopniowo, po czym powiedzialam mu ze urlop itp... kazala mi w 5 dni zejsc z progenu calkowicie... czyli ucielam z 20 do 10 mg i po 5 dniach end... ludzie ja codziennie umieram.. 20 hydro na noc pozwala mi zasnac.... niech mi ktos powie, kiedy to gowno sie skonczy ? ( objawy to; uderzenia goraca, dretwienie nogi, reki, razenia pradem, wzrok nie jest kompatybilny z obrazem... )
  • 113 / 21 / 0
Może cię trochę potrzymać, nawet do 2 tygodni, ale przejdzie samo. W takim stanie w jakim się znajdujesz myślę że możesz uderzać do magika albo ostatecznie lekarza rodzinnego (chociaż tu prawdopodobieństwo otrzymania fachowej pomocy jest małe) po jakieś piguły, innej skutecznej opcji raczej nie ma jeżeli nie chcesz znowu jeść paro. Trzymaj się
  • 3455 / 1123 / 0
paroksetynę najlepiej odstawić fluoksetyną, czyli SSRI o dłuższym czasie półtrwania. Wejdź teraz na 20mg fluoksetyny i stopniowo odstawiaj przez 2 tygodnie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.