Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam moi drodzy ! Slowem wstepu... na paro od 7 miesiecy 20 mg / doba - reakcja na ostry stres. Zycie poukladalam i czas odstawiac.... ale ! Moj psychiatra chcial powoli stopniowo, po czym powiedzialam mu ze urlop itp... kazala mi w 5 dni zejsc z progenu calkowicie... czyli ucielam z 20 do 10 mg i po 5 dniach end... ludzie ja codziennie umieram.. 20 hydro na noc pozwala mi zasnac.... niech mi ktos powie, kiedy to gowno sie skonczy ? ( objawy to; uderzenia goraca, dretwienie nogi, reki, razenia pradem, wzrok nie jest kompatybilny z obrazem... )
  • 113 / 21 / 0
Może cię trochę potrzymać, nawet do 2 tygodni, ale przejdzie samo. W takim stanie w jakim się znajdujesz myślę że możesz uderzać do magika albo ostatecznie lekarza rodzinnego (chociaż tu prawdopodobieństwo otrzymania fachowej pomocy jest małe) po jakieś piguły, innej skutecznej opcji raczej nie ma jeżeli nie chcesz znowu jeść paro. Trzymaj się
  • 3455 / 1119 / 0
paroksetynę najlepiej odstawić fluoksetyną, czyli SSRI o dłuższym czasie półtrwania. Wejdź teraz na 20mg fluoksetyny i stopniowo odstawiaj przez 2 tygodnie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.