Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam moi drodzy ! Slowem wstepu... na paro od 7 miesiecy 20 mg / doba - reakcja na ostry stres. Zycie poukladalam i czas odstawiac.... ale ! Moj psychiatra chcial powoli stopniowo, po czym powiedzialam mu ze urlop itp... kazala mi w 5 dni zejsc z progenu calkowicie... czyli ucielam z 20 do 10 mg i po 5 dniach end... ludzie ja codziennie umieram.. 20 hydro na noc pozwala mi zasnac.... niech mi ktos powie, kiedy to gowno sie skonczy ? ( objawy to; uderzenia goraca, dretwienie nogi, reki, razenia pradem, wzrok nie jest kompatybilny z obrazem... )
  • 113 / 21 / 0
Może cię trochę potrzymać, nawet do 2 tygodni, ale przejdzie samo. W takim stanie w jakim się znajdujesz myślę że możesz uderzać do magika albo ostatecznie lekarza rodzinnego (chociaż tu prawdopodobieństwo otrzymania fachowej pomocy jest małe) po jakieś piguły, innej skutecznej opcji raczej nie ma jeżeli nie chcesz znowu jeść paro. Trzymaj się
  • 3454 / 1116 / 0
paroksetynę najlepiej odstawić fluoksetyną, czyli SSRI o dłuższym czasie półtrwania. Wejdź teraz na 20mg fluoksetyny i stopniowo odstawiaj przez 2 tygodnie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.