Nie wiedzialem gdzie założyć watek wiec zakładam tutaj.
Słowo wstępu.
Leczylem sie na depresję i leki. Dostałem venlaflexyne i sulpiryd. Przez ponad rok bylem na tych lekach (obecnie wchodzę z nich ) i nie pomagały mi wiec podszedłem do tematu z innej strony. Zadbalem o jelito i występujące w nim stany zapalne. Teraz nie mam problemu z lekami ani depresja. Pojawił sie inny problem
Zmienił mi sie tryb zycia wstaje duzo wcześniej niż wstawalem. Śpię tak ok 7 godzin i w pociągu z 30 minut. Przez zmianę godziny wstawania odczuwam ciagle zmęczenie i brak motywacji. Spać mi sie chce. Ogólny spadek nastroju
Myślałem ze mi sieci reguluje ale prawie 4 miesiące mija i nic sie nie zmienia.
Zastanawiam sie nad okularami do światło terapii . Innych pomysłów nie mam.
Moze macie jakieś sposoby na taki problem ?
W weekend śpię w normalnym trybie i wszystko jest w porządku .
Pozdrawiam
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.