Nie wiedzialem gdzie założyć watek wiec zakładam tutaj.
Słowo wstępu.
Leczylem sie na depresję i leki. Dostałem venlaflexyne i sulpiryd. Przez ponad rok bylem na tych lekach (obecnie wchodzę z nich ) i nie pomagały mi wiec podszedłem do tematu z innej strony. Zadbalem o jelito i występujące w nim stany zapalne. Teraz nie mam problemu z lekami ani depresja. Pojawił sie inny problem
Zmienił mi sie tryb zycia wstaje duzo wcześniej niż wstawalem. Śpię tak ok 7 godzin i w pociągu z 30 minut. Przez zmianę godziny wstawania odczuwam ciagle zmęczenie i brak motywacji. Spać mi sie chce. Ogólny spadek nastroju
Myślałem ze mi sieci reguluje ale prawie 4 miesiące mija i nic sie nie zmienia.
Zastanawiam sie nad okularami do światło terapii . Innych pomysłów nie mam.
Moze macie jakieś sposoby na taki problem ?
W weekend śpię w normalnym trybie i wszystko jest w porządku .
Pozdrawiam
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.