mam wielką prośbę do wszystkich obeznanych w temacie
Jestem wjebany w opio od jakichś 5 lat, mam na koncie jedno ledwo odratowane przedawkowanie + do tego wszystkiego zmagam się z ciężką depresją.
Szukam dobrego, miarę przyjemnego ośrodka do leczenia (czas do roku). Zależy mi na tym (najważniejsze) , aby podczas odwyku swobodnie móc ćwiczyć programowanie(do tego niestety jest WYMAGANY internet). Do tego przydała by się terapia substytucyjna metadonem. Ważne jest też leczenie dualne, gdyż nie każdy oośrodek przyjmuje pacjentów z depresją.
Proszę was o wszystkie sensowne opcje, ewentualnie jakieś rady.
Miłego dnia i pozdrawiam :)
Ewentualnie sprawdź Nowy Dworek, zbiera najlepsze opinie i z tego co wiem w którejś filii jest sala komputerowa (nie wiem jak z dostępem do internetu), ale prawdopodobnie dopiero po osiągnięciu jakiejś tam kategorii dostaje się możliwość korzystania z niej.
Wołam [mention]GG Allin[/mention] , on się często rozpisywał to tym miejscu, a sam jestem ciekawy jak to wygląda w praktyce, czy w ogóle jest taka możliwość?
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.