mam wielką prośbę do wszystkich obeznanych w temacie
Jestem wjebany w opio od jakichś 5 lat, mam na koncie jedno ledwo odratowane przedawkowanie + do tego wszystkiego zmagam się z ciężką depresją.
Szukam dobrego, miarę przyjemnego ośrodka do leczenia (czas do roku). Zależy mi na tym (najważniejsze) , aby podczas odwyku swobodnie móc ćwiczyć programowanie(do tego niestety jest WYMAGANY internet). Do tego przydała by się terapia substytucyjna metadonem. Ważne jest też leczenie dualne, gdyż nie każdy oośrodek przyjmuje pacjentów z depresją.
Proszę was o wszystkie sensowne opcje, ewentualnie jakieś rady.
Miłego dnia i pozdrawiam :)
Ewentualnie sprawdź Nowy Dworek, zbiera najlepsze opinie i z tego co wiem w którejś filii jest sala komputerowa (nie wiem jak z dostępem do internetu), ale prawdopodobnie dopiero po osiągnięciu jakiejś tam kategorii dostaje się możliwość korzystania z niej.
Wołam [mention]GG Allin[/mention] , on się często rozpisywał to tym miejscu, a sam jestem ciekawy jak to wygląda w praktyce, czy w ogóle jest taka możliwość?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.