Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 476 / 13 / 0
j.w.t
Szukam substancji którą mozna dobrze sie zrobić - ucpac jak należy, miec satysfakcje z tego, działającą w miare długo i nie powodującą ogromnej chęci na dorzutki bez konca. Szukam substancji ktora nie powoduje zjeba na kolejne kilka dni, szukam w fazie euforii(ta amfetaminowa nie odpowiada mi w 100%), dobrze tez aby byla empatia choć niekoniecznie.
Szukam substancji wartościowej o potencjale, jedną z takich jest dla mnie MDMA jednak mam z nią juz duże doświadczenie, szukam też czegoś co mozna zarzucać z tym efektem "mam bardzo dobrze nic wiecej mi nie potrzeba" częściej niż raz na kilka miesięcy.
  • 3206 / 175 / 0
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 906 / 0
klonazepam, wrzucisz 1 mg - 2 mg jak nie masz tolerki.
Rozluźni ciebie, ucpa jak nalezy, nie bedziesz mial ochote na dorzutki.Da euforie ( taki stan, wyjebki na wszystko, cieszenie sie z malych spraw ).

Tylko musisz wiedzieć, ze jak wziąłeś dana dawke to wiecej nie bierzesz.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3247 / 354 / 2
Trochę dziwny temat. Brzmi trochę jak 'szukam zajebistej substancji'. Jak dla mnie to najzajebistrze jakie znam to salvia i DMT. Pomoglem.?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 476 / 13 / 0
Po klonach czuje sie trzezwo, brak jakiejkolwiek wartości rekreacyjnej jak dla mnie.
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
  • 50 / 6 / 0
tramadol w miksie z mj :)
tropimy maczannę
  • 240 / 42 / 0
19 maja 2018kwasiarz pisze:
j.w.t
Szukam substancji którą mozna dobrze sie zrobić - ucpac jak należy, miec satysfakcje z tego, działającą w miare długo i nie powodującą ogromnej chęci na dorzutki bez konca. Szukam substancji ktora nie powoduje zjeba na kolejne kilka dni, szukam w fazie euforii(ta amfetaminowa nie odpowiada mi w 100%), dobrze tez aby byla empatia choć niekoniecznie.
Szukam substancji wartościowej o potencjale, jedną z takich jest dla mnie MDMA jednak mam z nią juz duże doświadczenie, szukam też czegoś co mozna zarzucać z tym efektem "mam bardzo dobrze nic wiecej mi nie potrzeba" częściej niż raz na kilka miesięcy.
Grzyby.

Jak czytam to forum to mam wrażenie, że nikt już grzybów nie je, tylko wszyscy wrzucają albo jakieś gówniane psychodeliki rc albo ketony/spidy/opioidy/rc-wersje-tych-poprzednich, albo ewentualnie jarają mj. A grzyby spełniają wszystkie postawione warunki i są w ogóle the best, bo:

- można się nimi zrobić dowolnie, od "lekko" po "no signal"
- działają kilka godzin i spowalniają subiektywny upływ czasu; działają nie za długo i nie za krótko, tylko tak w sam raz
- jeśli to dalej za krótko, to możesz dorzucić MAO i przedłużyć całość dwukrotnie, ewentualnie dorzucić więcej grzybów na peaku i przedłużyć zejście
- nie powodują zjazdu
- euforia jest przekosmiczna, lepsza od każdej innej indukowanej chemicznie
- empatia może być, ale nie musi, zależy od człowieka; można dodać MDMA zawsze
- tolerancja schodzi względnie szybko, można zarzucać co tydzień, chociaż zwykle po solidnym tripie jest się nasyconym na długo
- dają pełne możliwe spektrum działań, od smiechaw i euforii, przez nieogar, po głebokie, introspektywne wglądy; dają zarówno body high, jak i silne stany mentalne i wizualne
- mają bardzo niewielką toksyczność
- są bezprzypałowe w hodowli i zbieraniu;
- rozwijają wiedzę w zakresie mykologii, a ponadto zmuszają do uprawiania aktywności fizycznej (spacery po łąkach)
- są pyszne i urocze
Uwaga! Użytkownik Makrela nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
@up

opisałeś to w taki sposób, że sam zapragnąłem ich spróbować...
wracając do tematu - może po prostu brakuje Ci innych emocji. Może lepiej jak np. poznasz nowe osoby zamiast szukanie na siłę nowego draga.
Uwaga! Użytkownik nieobliczalny777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1147 / 227 / 7
4-HO-MiPT spełnia wszystkie wymagania oprócz długości działania, bo tylko 3-6 godzin.

To może 4-HO-MiPT a jak zacznie schodzić to MDMA? (RC flipping)

AL-LAD? Długie działanie. W dawce 1 karton (chyba 150ug) był dość przyjemny, była euforia ale pozostawił niedosyt, w większych straszny mętlik.

Może inne lizergamidy? Osobiście jeszcze nie próbowałem.

Uwaga: w/w substancje to psychodeliki. W małych dawkach (zwłaszcza HOMIPT - 10mg) działają (przynajmniej na mnie) euforycznie i lekko ale po zwiększeniu może być gruba psychodela. To nie są zabawki.

Może DXM? Jest specyficzna euforia, nie ma chęci na dorzutkę. Ale dla niektórych afterglow jest nieprzyjemne.

Inne dysocjanty? Chociaż nie spotkałem jeszcze nigdy bardziej euforycznego niż DXM.

Hmm, marihuana?

A może :yay: DXM + marihuana :yay:

Nie napisałem wielu szczegółów działania ale możesz pytać, bo sam szukam właśnie takich substancji jak Ty [mention]kwasiarz[/mention] i wiele już przetestowałem i odsiałem.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.