Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Słyszeliście o psikusach narktykowych, kiedy dany drag podano bez wiedzy osoby zainteresowanej, i jakie były jej reakcje jak już zaczął działać? :motz:
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 271 / 24 / 0
Słyszeliśmy, takich co podają drągi na nieświadomce ludziom to tylko zajebać. Nie miałem takiej sytuacji osobiście ale gdyby coś takiego mi się przytrafiło to, to gwarantuje że się odwdzięcze. Głupota i brak wyobraźni :old:
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 139 / 24 / 0
Słyszałem o tak zwanych pigułkach gwałtu. Nie znam naszczacie kobiety, co by tego doświadczyła osobiście, ale problem istnieje. Należy na pewno stale prowadzić w tym kierunku edukacje profilaktyczną i ułatwiać dostęp do tanich testów na ta pigułkę.

O innych przypadkach to tez wyłącznie z słuchu.
Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem;
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali

Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
  • 2116 / 630 / 0
Słyszeliśmy i mamy na to zdanie: skurwysyństwo, wieszałabym takich za jaja, a kobietom obciążała wargi sromowe ciężarkami.

Co innego, gdy ktoś CHCE nieświadomkę - wiem jak to brzmi, ale dam przykład po swoim kumplu - chciał po prostu odbyć niespodziewany trip na LSD i poprosił znajomka, by ten pewnego dnia (wybranego przez kumpla) podrzucił mu kwasa w taki sposób, by ten drugi się nie zorientował. Wszyscy zadowoleni.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 605 / 89 / 0
Ja przeżyłam 2 nieświadomki: srogi szczur meffa (miała to być amph) i 3bmc zamiast 3cmc. Nic fajnego. Może dlatego nie lubię mefa :P pozostał niesmak.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 177 / 45 / 0
Robiłem nieswiadomki za które mi tylko dziekowano (z głowa i wiedziałem komu mogę)
I przeżywałem już pixy w piwie, kwasa w żarciu czy koks w herbacie
  • 8103 / 909 / 0
To miała być amfetamina a okazało się najprawdopodobniej benzodiazepina.Skutkiem tego było to ze leżałem w trawie i się nie mogłem podnieść przez godzinę.Ledwo doszedłem do domu i wziąłem zimny prysznic by wytrzeźwieć trochę. :trucizna:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 276 / 31 / 0
Kiedyś chciałam wrobić moich znajomych w nieświadomkę. Razem z ziomkami uwielbiamy nootropy, często miksujemy je z kofeiną w pudrze itp. To chciałam zapodać tekstem "ej, patrz jaki zajebisty miks nootropowy zrobiłam, najlepiej działa donosowo!", a miało się kryć pod tym 3cmc (nigdy nie mieli styczności z syntetykami...). Szybko poszłam jednak po rozum do głowy. Jednak tkwi we mnie odrobina człowieczeństwa %-D.
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 632 / 103 / 0
Mojej koleżance dosypali piksy do piwa na imprezie, została tam zgwałcona.
Raz jadłam jajecznicę z topem, zadzwonił mi telefon a że nie mam zasiegu w kuchni to wyszłam. Wracam za chwilę, a tu mój ojciec ojebał mi pół tej jajecznicy i mówi mi, że zajebiście przyprawiona %-D
Oooo i raz na labie dolaliśmy ziomkowi wódki do zupki chińskiej, zjadł całą i mówił, że jakaś gorzka ta zupa :>
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 3406 / 534 / 0
Mi dziś kumpel opowiadał jak byliśmy na piwku, że kiedyś był gdzieś tam z kolesiem i pokazuje mu worek mj, on wącha i mówi ok spoko zapalimy z wiadra, a ten mu kurwa z drugiego worka posypał dopka - opowiada jak przyjebał wiadro to mu się czarno przed oczami zrobiło.

Jak mu przeszło to tak dał w pizdę kolesiowi że już tego nie powtórzył.

Jak dla mnie totalny brak odpowiedzialności.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.