Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Słyszeliście o psikusach narktykowych, kiedy dany drag podano bez wiedzy osoby zainteresowanej, i jakie były jej reakcje jak już zaczął działać? :motz:
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 271 / 25 / 0
Słyszeliśmy, takich co podają drągi na nieświadomce ludziom to tylko zajebać. Nie miałem takiej sytuacji osobiście ale gdyby coś takiego mi się przytrafiło to, to gwarantuje że się odwdzięcze. Głupota i brak wyobraźni :old:
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 139 / 24 / 0
Słyszałem o tak zwanych pigułkach gwałtu. Nie znam naszczacie kobiety, co by tego doświadczyła osobiście, ale problem istnieje. Należy na pewno stale prowadzić w tym kierunku edukacje profilaktyczną i ułatwiać dostęp do tanich testów na ta pigułkę.

O innych przypadkach to tez wyłącznie z słuchu.
Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem;
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali

Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
  • 2116 / 630 / 0
Słyszeliśmy i mamy na to zdanie: skurwysyństwo, wieszałabym takich za jaja, a kobietom obciążała wargi sromowe ciężarkami.

Co innego, gdy ktoś CHCE nieświadomkę - wiem jak to brzmi, ale dam przykład po swoim kumplu - chciał po prostu odbyć niespodziewany trip na LSD i poprosił znajomka, by ten pewnego dnia (wybranego przez kumpla) podrzucił mu kwasa w taki sposób, by ten drugi się nie zorientował. Wszyscy zadowoleni.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 605 / 89 / 0
Ja przeżyłam 2 nieświadomki: srogi szczur meffa (miała to być amph) i 3bmc zamiast 3cmc. Nic fajnego. Może dlatego nie lubię mefa :P pozostał niesmak.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 177 / 45 / 0
Robiłem nieswiadomki za które mi tylko dziekowano (z głowa i wiedziałem komu mogę)
I przeżywałem już pixy w piwie, kwasa w żarciu czy koks w herbacie
  • 8103 / 909 / 0
To miała być amfetamina a okazało się najprawdopodobniej benzodiazepina.Skutkiem tego było to ze leżałem w trawie i się nie mogłem podnieść przez godzinę.Ledwo doszedłem do domu i wziąłem zimny prysznic by wytrzeźwieć trochę. :trucizna:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 276 / 31 / 0
Kiedyś chciałam wrobić moich znajomych w nieświadomkę. Razem z ziomkami uwielbiamy nootropy, często miksujemy je z kofeiną w pudrze itp. To chciałam zapodać tekstem "ej, patrz jaki zajebisty miks nootropowy zrobiłam, najlepiej działa donosowo!", a miało się kryć pod tym 3cmc (nigdy nie mieli styczności z syntetykami...). Szybko poszłam jednak po rozum do głowy. Jednak tkwi we mnie odrobina człowieczeństwa %-D.
Uwaga! Użytkownik Syropik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 632 / 103 / 0
Mojej koleżance dosypali piksy do piwa na imprezie, została tam zgwałcona.
Raz jadłam jajecznicę z topem, zadzwonił mi telefon a że nie mam zasiegu w kuchni to wyszłam. Wracam za chwilę, a tu mój ojciec ojebał mi pół tej jajecznicy i mówi mi, że zajebiście przyprawiona %-D
Oooo i raz na labie dolaliśmy ziomkowi wódki do zupki chińskiej, zjadł całą i mówił, że jakaś gorzka ta zupa :>
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 3406 / 534 / 0
Mi dziś kumpel opowiadał jak byliśmy na piwku, że kiedyś był gdzieś tam z kolesiem i pokazuje mu worek mj, on wącha i mówi ok spoko zapalimy z wiadra, a ten mu kurwa z drugiego worka posypał dopka - opowiada jak przyjebał wiadro to mu się czarno przed oczami zrobiło.

Jak mu przeszło to tak dał w pizdę kolesiowi że już tego nie powtórzył.

Jak dla mnie totalny brak odpowiedzialności.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.