Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
zakłądając że dalej mam tolerkę jaka miałem albo jeszcze wyższaą i mało o nie zszedłem ... Z tąd moje pytanie
= Mm Tramala Combo ale to sie podobno ekstrakcje robi dokladnie tak samo jak z antkiem tak ??. Dziękuje z góry za odp
Ekstrakcja nie jest taka trudna, na hypie jest nie jeden temat o tym.
Jak chcesz tylko zniwelować skręta to 400mg powinno ci chyba wystarczyć, ale jeśli chcesz walić równowartość 300mg majki, no to chopie, trochę dużo ci tego wyjdzie. Z 800mg najmniej, ale do tego potrzeba już benzo, bo dostaniesz drgawek, ja w ogóle bym nie przekraczał więcej niż 800 bo antagonizm na 5ht2c już mocno, a i syndrom serotoninowy się u niektórych pojawia.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).