Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
zakłądając że dalej mam tolerkę jaka miałem albo jeszcze wyższaą i mało o nie zszedłem ... Z tąd moje pytanie
= Mm Tramala Combo ale to sie podobno ekstrakcje robi dokladnie tak samo jak z antkiem tak ??. Dziękuje z góry za odp
Ekstrakcja nie jest taka trudna, na hypie jest nie jeden temat o tym.
Jak chcesz tylko zniwelować skręta to 400mg powinno ci chyba wystarczyć, ale jeśli chcesz walić równowartość 300mg majki, no to chopie, trochę dużo ci tego wyjdzie. Z 800mg najmniej, ale do tego potrzeba już benzo, bo dostaniesz drgawek, ja w ogóle bym nie przekraczał więcej niż 800 bo antagonizm na 5ht2c już mocno, a i syndrom serotoninowy się u niektórych pojawia.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina