"Jeśli jest już taki temat to przynieście." :huh: \ Jeśli użyłbys funkcji "szukaj" , może byś znalazł. \ TiJaz
Werdykt: tak, będzie zdrowe. Ale nie będzie łatwe.
Trochę determinacji a możesz sprawić, że sama Salma Hayek przed Tobą będzie klęczeć.
Odnośnie pytań:
https://portal.abczdrowie.pl/jak-reaguj ... iu-palenia
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Zdrowe dla organizmu?... To chyba logiczne że tak, jeśli nie jesteś 50 60 letnim człowiekiem to wyjdzie Ci to na plus
Zioło przestałem jarać z dnia na dzień. Ta fazka nie równa się do większości euforyków więc zioło nie robi takiego wrażenia. Więc najlepiej wjeb się w mefedron albo inne gówno i zioło przestaniesz jarać bez problemu. Chyba że na zwałe ale nie wiele daje :D
P.S. jesli zadajesz tak kretynskie pytania to zapewne nie jestes gotowy na rzucenie. Zycze powodzenia.
28 grudnia 2017ledzeppelin2 pisze: Mysle, ze to najlepszy okres zeby rzucic wszystko w pizdu. Mowa o nowym roku, postanowieniach z nim zwiazanych.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.