...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Jeśli jest już taki temat to przynieście. Od okolo 6 lat nałogowo pale papierosy i trawę w dużych ilościach. Planuje na nowy rok wszystko rzucić tylko nie jestem pewny czy to będzie zdrowe dla mojego organizmu. Przerw w paleniu raczej nie mialem, dzien w dzien kolejny rok.

"Jeśli jest już taki temat to przynieście." :huh: \ Jeśli użyłbys funkcji "szukaj" , może byś znalazł. \ TiJaz
  • 714 / 48 / 0
Będziesz miał głód tytoniowo-marihuanowy i przekonasz się, czemu tak wiele osób ma problem z rzuceniem. Ale samo pytanie o to czy to będzie zdrowe, to pytanie retoryczne. Fajki nie niosą NIC dobrego, mj na dłuższą metę zmula (piszę z opini na forum, nie z doświadczenie).

Werdykt: tak, będzie zdrowe. Ale nie będzie łatwe.
  • 40 / 7 / 0
Czy łatwo czy nie, zależy od w dużej mierze od Ciebie. Kierując się pozytywami płynącymi z odstawienia, możesz to osiągnąć z uśmiechem na gębie.
Trochę determinacji a możesz sprawić, że sama Salma Hayek przed Tobą będzie klęczeć.
Energia kosztuje.
  • 5414 / 996 / 0
Mysle, ze to najlepszy okres zeby rzucic wszystko w pizdu. Mowa o nowym roku, postanowieniach z nim zwiazanych.
Odnośnie pytań:

https://portal.abczdrowie.pl/jak-reaguj ... iu-palenia
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 567 / 53 / 0
Tak ci się spieszy do rzucania że nawet tematu dobrze napisać nie umiesz:p
Zdrowe dla organizmu?... To chyba logiczne że tak, jeśli nie jesteś 50 60 letnim człowiekiem to wyjdzie Ci to na plus
Predzej martwy niz slaby
  • 20 / 2 / 0
Ja bym jednak uważała na psychiczne skutki, chyba wiesz, że bywają ciężkie. No ale powodzenia, pisz jak Ci idzie, nie?
  • 30 / / 0
Pojebany jesteś? Jacek i fajki to jest nałóg nie do wygrania? Spróbuj sobie benzo brać codziennie w dawkach (6mg broma dziennie/ alpra 0.5) i zobaczysz co to jest uzależnienie :D
Zioło przestałem jarać z dnia na dzień. Ta fazka nie równa się do większości euforyków więc zioło nie robi takiego wrażenia. Więc najlepiej wjeb się w mefedron albo inne gówno i zioło przestaniesz jarać bez problemu. Chyba że na zwałe ale nie wiele daje :D
Uwaga! Użytkownik tenvix44 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / 14 / 0
Dostaniesz zapasci, zawalu serca, niewydolnosci krazeniowo-oddechowej i w ogole umrzesz w bolach :( lepiej nie ryzykuj!!!!

P.S. jesli zadajesz tak kretynskie pytania to zapewne nie jestes gotowy na rzucenie. Zycze powodzenia.
:*)

:heart: S&M :heart:
  • 3854 / 316 / 0
28 grudnia 2017ledzeppelin2 pisze:
Mysle, ze to najlepszy okres zeby rzucic wszystko w pizdu. Mowa o nowym roku, postanowieniach z nim zwiazanych.
Najlepszy okres jest ZAWSZE.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 11 / 0
Po rzuceniu zioła miałem depresję przez 3 miesiące.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.