...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 32 / 1 / 0
Witam. Jestem nowy na tym forum, chcialbym sie dowiedziec jak to wszystko dziala. Nie wiem czy mi to zrylo beret czy nie ale w jakims stopnou wiem ze wjebany jestem. Mozliwe ze jakis problem z koncentracja czy cos. Ale czesto sie wszystkim rozpraszam albo mam pustke w glowie badz wracam do niektorych sytuacji myslami i na wszystkie strony dobre i zle je rozpatruje. I jak sie objawiaja dzury w glowie ?? :wall:

Z gory dzieki za pomoc.
Uwaga! Użytkownik Kierowca Bombowca nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 293 / 14 / 0
Nie masz dziury w głowie.
Przecież z dziurą byś umar
Co ćpasz?
  • 3 / / 0
Dziury może i nie, ale mgła mózgówa?
Ogólnie mam takie samo odczucia co do rozkojarzenia/pustki, ale raczej jestem świadoma, że to przez codzienne jaranie
Jak zrobię przerwe chociaż kilka dni to funkcjonuje znacznie lepiej

Co do Twojego pytania zależy co, jak długo i często jest grane
  • 567 / 53 / 0
Jak działa cpanie? Spieszę z odpowiedzią, koniec końców - śmiercionośnie.
Predzej martwy niz slaby
  • 694 / 70 / 0
Dawaj tu cale swoje narkomanskie CV ;)
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 775 / 119 / 0
Dobry tytuł dla ksiązki dla dzieci "Jak działa ćpanie". Można dać ilustrację ze zwierzakami, Kuna Waldemarem, Pająkiem Leonem i resztą. Dzięki za zasugerowanie głupiego pomysłu ;)
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 4 / / 0
Wymień najpierw wszystkie substancje i jak często je bierzesz, to będzie można coś odpowiedzieć
Uwaga! Użytkownik Andrew98 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9491 / 1866 / 2
28 grudnia 2017panna_vivianne pisze:
Dziury może i nie, ale mgła mózgówa?
Ogólnie mam takie samo odczucia co do rozkojarzenia/pustki, ale raczej jestem świadoma, że to przez codzienne jaranie
Jak zrobię przerwe chociaż kilka dni to funkcjonuje znacznie lepiej

Co do Twojego pytania zależy co, jak długo i często jest grane
Brainn fogg

Macie zalacznik o alko.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 102 / 6 / 0
tytuł powala
  • 714 / 47 / 0
28 grudnia 2017seshkaa pisze:
Nie masz dziury w głowie.
Przecież z dziurą byś umar
Co ćpasz?
Królu, życia nie znasz. Był przypadek urzędnika "bez mózgu".
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... mozgu.html
http://www.thelancet.com/journals/lance ... 1/fulltext

[ external image ]
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.