...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 32 / 1 / 0
Witam. Jestem nowy na tym forum, chcialbym sie dowiedziec jak to wszystko dziala. Nie wiem czy mi to zrylo beret czy nie ale w jakims stopnou wiem ze wjebany jestem. Mozliwe ze jakis problem z koncentracja czy cos. Ale czesto sie wszystkim rozpraszam albo mam pustke w glowie badz wracam do niektorych sytuacji myslami i na wszystkie strony dobre i zle je rozpatruje. I jak sie objawiaja dzury w glowie ?? :wall:

Z gory dzieki za pomoc.
Uwaga! Użytkownik Kierowca Bombowca nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 293 / 14 / 0
Nie masz dziury w głowie.
Przecież z dziurą byś umar
Co ćpasz?
  • 3 / / 0
Dziury może i nie, ale mgła mózgówa?
Ogólnie mam takie samo odczucia co do rozkojarzenia/pustki, ale raczej jestem świadoma, że to przez codzienne jaranie
Jak zrobię przerwe chociaż kilka dni to funkcjonuje znacznie lepiej

Co do Twojego pytania zależy co, jak długo i często jest grane
  • 567 / 53 / 0
Jak działa cpanie? Spieszę z odpowiedzią, koniec końców - śmiercionośnie.
Predzej martwy niz slaby
  • 694 / 70 / 0
Dawaj tu cale swoje narkomanskie CV ;)
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 775 / 119 / 0
Dobry tytuł dla ksiązki dla dzieci "Jak działa ćpanie". Można dać ilustrację ze zwierzakami, Kuna Waldemarem, Pająkiem Leonem i resztą. Dzięki za zasugerowanie głupiego pomysłu ;)
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 4 / / 0
Wymień najpierw wszystkie substancje i jak często je bierzesz, to będzie można coś odpowiedzieć
Uwaga! Użytkownik Andrew98 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9496 / 1867 / 2
28 grudnia 2017panna_vivianne pisze:
Dziury może i nie, ale mgła mózgówa?
Ogólnie mam takie samo odczucia co do rozkojarzenia/pustki, ale raczej jestem świadoma, że to przez codzienne jaranie
Jak zrobię przerwe chociaż kilka dni to funkcjonuje znacznie lepiej

Co do Twojego pytania zależy co, jak długo i często jest grane
Brainn fogg

Macie zalacznik o alko.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 102 / 6 / 0
tytuł powala
  • 714 / 47 / 0
28 grudnia 2017seshkaa pisze:
Nie masz dziury w głowie.
Przecież z dziurą byś umar
Co ćpasz?
Królu, życia nie znasz. Był przypadek urzędnika "bez mózgu".
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... mozgu.html
http://www.thelancet.com/journals/lance ... 1/fulltext

[ external image ]
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.