Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 37 / / 0
Cześć!
Od razu zaznaczam, że nie jestem pewien czy to odpowiedni dział :old:

Ale mam nadzieje, że tak ;)

Mały problem u mnie się pojawił.
Nigdy nie miałem problemów ze wstawaniem, budził mnie pies albo sam się budziłem (często, gęsto właśnie przed budzikiem).
Codziennie wstaje o tej samej porze. Codziennie. I bez problemu to czynię.
Ale...

Od 2/3 dni zasypiam rano. Nie mogę wstać. Budzę się 2 godziny później niż powinienem. Budzik nawet nie może mnie wybudzić....
Spóźniłem się minione 3 dni do pracy (mam na 8:00, szef dopiero dobudził mnie około 8:20).

Wtf?

Jakiś pomysł? Sugestie? Podpowiedź?

• 5788 / 1186 / 43
Kurwa, następny.
Macie od tego knajpy.
Na chuj kolejny głupi temat.
takie uwagi zglaszaj NIE SPAMUJ.
stteetart
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 37 / / 0
Kurwa, no sorry!
W takim razie, mogę prosić o przeniesienie jakiegoś moda?
  • 9379 / 1827 / 2
Temat zamkne a za chwile wrzuce link gdzie bedziesz mogl przedstawic problem.

[mention]biernat[/mention]
skrocenie-snu-t41774.html
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Zablokowany
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.