Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Siemka :-)
Mój pierwszy post na hyperze także jeśli dział zły to przepraszam :P
Nie umiałem znalezc za dużo o koncentratach na polskich forach.
Czy można dać kilka kropelek koncentratu na na przykład papierosa i wypalić? Czy da to słabszy efekt albo w ogóle nic nie odczuje? Widziałem jointy z koncentratu i przez to moje pytanie czy od razu muszę inwestować w vaporyzator.
Dodam ,że koncentrat ma 85+ % THC jeśli to coś zmienia.
Jeśli ktoś ma ochotę może także napisać jak to jest być na fazie po koncentracie. Żadnych trip raportów polskich z tym nie znalazlem a z powodu słabego angielskiego (jako tako się dogadam ,ale czytanie ze zrozumieniem to u mnie problem) zostajecie do pomocy mi tylko wy :P
Dzięki z góry za odpowiedzi :P
  • 12 / 2 / 0
Nie widzę odpowiedzi a mam podobny problem.ja zjarać live resin sugar bez vape albo tego czegoś do dabów. Nabić lufkę ?
Uwaga! Użytkownik Suselultimatus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12463 / 2421 / 0
Bongo do koncentratów....? Chyba, że to są jakieś krople podjęzykowe, to wtedy nie.
  • 193 / 28 / 0
18 czerwca 2024Suselultimatus pisze:
Nie widzę odpowiedzi a mam podobny problem.ja zjarać live resin sugar bez vape albo tego czegoś do dabów. Nabić lufkę ?
methpipe, jak nie masz to mozesz skonstruowac bardzo szybko waporyzator z zarowki
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.