Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Siemka :-)
Mój pierwszy post na hyperze także jeśli dział zły to przepraszam :P
Nie umiałem znalezc za dużo o koncentratach na polskich forach.
Czy można dać kilka kropelek koncentratu na na przykład papierosa i wypalić? Czy da to słabszy efekt albo w ogóle nic nie odczuje? Widziałem jointy z koncentratu i przez to moje pytanie czy od razu muszę inwestować w vaporyzator.
Dodam ,że koncentrat ma 85+ % THC jeśli to coś zmienia.
Jeśli ktoś ma ochotę może także napisać jak to jest być na fazie po koncentracie. Żadnych trip raportów polskich z tym nie znalazlem a z powodu słabego angielskiego (jako tako się dogadam ,ale czytanie ze zrozumieniem to u mnie problem) zostajecie do pomocy mi tylko wy :P
Dzięki z góry za odpowiedzi :P
  • 12 / 2 / 0
Nie widzę odpowiedzi a mam podobny problem.ja zjarać live resin sugar bez vape albo tego czegoś do dabów. Nabić lufkę ?
Uwaga! Użytkownik Suselultimatus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12731 / 2466 / 0
Bongo do koncentratów....? Chyba, że to są jakieś krople podjęzykowe, to wtedy nie.
  • 205 / 32 / 0
18 czerwca 2024Suselultimatus pisze:
Nie widzę odpowiedzi a mam podobny problem.ja zjarać live resin sugar bez vape albo tego czegoś do dabów. Nabić lufkę ?
methpipe, jak nie masz to mozesz skonstruowac bardzo szybko waporyzator z zarowki
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.