Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Siemka :-)
Mój pierwszy post na hyperze także jeśli dział zły to przepraszam :P
Nie umiałem znalezc za dużo o koncentratach na polskich forach.
Czy można dać kilka kropelek koncentratu na na przykład papierosa i wypalić? Czy da to słabszy efekt albo w ogóle nic nie odczuje? Widziałem jointy z koncentratu i przez to moje pytanie czy od razu muszę inwestować w vaporyzator.
Dodam ,że koncentrat ma 85+ % THC jeśli to coś zmienia.
Jeśli ktoś ma ochotę może także napisać jak to jest być na fazie po koncentracie. Żadnych trip raportów polskich z tym nie znalazlem a z powodu słabego angielskiego (jako tako się dogadam ,ale czytanie ze zrozumieniem to u mnie problem) zostajecie do pomocy mi tylko wy :P
Dzięki z góry za odpowiedzi :P
  • 12 / 2 / 0
Nie widzę odpowiedzi a mam podobny problem.ja zjarać live resin sugar bez vape albo tego czegoś do dabów. Nabić lufkę ?
Uwaga! Użytkownik Suselultimatus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12467 / 2423 / 0
Bongo do koncentratów....? Chyba, że to są jakieś krople podjęzykowe, to wtedy nie.
  • 193 / 28 / 0
18 czerwca 2024Suselultimatus pisze:
Nie widzę odpowiedzi a mam podobny problem.ja zjarać live resin sugar bez vape albo tego czegoś do dabów. Nabić lufkę ?
methpipe, jak nie masz to mozesz skonstruowac bardzo szybko waporyzator z zarowki
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.