Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Siemka :-)
Mój pierwszy post na hyperze także jeśli dział zły to przepraszam :P
Nie umiałem znalezc za dużo o koncentratach na polskich forach.
Czy można dać kilka kropelek koncentratu na na przykład papierosa i wypalić? Czy da to słabszy efekt albo w ogóle nic nie odczuje? Widziałem jointy z koncentratu i przez to moje pytanie czy od razu muszę inwestować w vaporyzator.
Dodam ,że koncentrat ma 85+ % THC jeśli to coś zmienia.
Jeśli ktoś ma ochotę może także napisać jak to jest być na fazie po koncentracie. Żadnych trip raportów polskich z tym nie znalazlem a z powodu słabego angielskiego (jako tako się dogadam ,ale czytanie ze zrozumieniem to u mnie problem) zostajecie do pomocy mi tylko wy :P
Dzięki z góry za odpowiedzi :P
  • 12 / 2 / 0
Nie widzę odpowiedzi a mam podobny problem.ja zjarać live resin sugar bez vape albo tego czegoś do dabów. Nabić lufkę ?
Uwaga! Użytkownik Suselultimatus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12721 / 2461 / 0
Bongo do koncentratów....? Chyba, że to są jakieś krople podjęzykowe, to wtedy nie.
  • 202 / 31 / 0
18 czerwca 2024Suselultimatus pisze:
Nie widzę odpowiedzi a mam podobny problem.ja zjarać live resin sugar bez vape albo tego czegoś do dabów. Nabić lufkę ?
methpipe, jak nie masz to mozesz skonstruowac bardzo szybko waporyzator z zarowki
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.