Mój pierwszy post na hyperze także jeśli dział zły to przepraszam :P
Nie umiałem znalezc za dużo o koncentratach na polskich forach.
Czy można dać kilka kropelek koncentratu na na przykład papierosa i wypalić? Czy da to słabszy efekt albo w ogóle nic nie odczuje? Widziałem jointy z koncentratu i przez to moje pytanie czy od razu muszę inwestować w vaporyzator.
Dodam ,że koncentrat ma 85+ % THC jeśli to coś zmienia.
Jeśli ktoś ma ochotę może także napisać jak to jest być na fazie po koncentracie. Żadnych trip raportów polskich z tym nie znalazlem a z powodu słabego angielskiego (jako tako się dogadam ,ale czytanie ze zrozumieniem to u mnie problem) zostajecie do pomocy mi tylko wy :P
Dzięki z góry za odpowiedzi :P
18 czerwca 2024Suselultimatus pisze: Nie widzę odpowiedzi a mam podobny problem.ja zjarać live resin sugar bez vape albo tego czegoś do dabów. Nabić lufkę ?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.