Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 373 / 150 / 0
http://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,4442 ... rects=true
Pełna treść artykułu:
Spoiler:
Udostępniam na prośbę moderatora Tomasza :-D
Jak dla mnie dobrze napisany i fajnie się czyta, ale niektóre tematy (np grupki na fb) nie powinny być wgl poruszone. Końcówka taka trochę smutna :rolleyes: Co sądzicie? %-D
  • 3854 / 314 / 0
Ani słowa o tym, że moderatorzy to cenzorskie i podlegające gościowi o wybujałym ego ścierwo ? Jestem głęboko rozczarowany.

Jak dowiedzą się jeszcze o żydowskich skórwa, to wniosą go na ołtarze i uczynią z niego pierwszego bojownika o demokrację, a mnie - naczelnym antysemitą. Chwała Wielkiej Wiosce Smerfów !
Moderatorem nie zostaje się z przypadku. Tomek starał się o to przez kilka lat. Trzeba napisać dużo postów, w których zaświadcza się o bezwarunkowym posłuszeństwie miłościwie panującemu tam surveilledowi. Bez doświadczenia w lizaniu rowa nie masz szans. Każdy moderator jest przypisany do konkretnego rodzaju uciech, którymi najlepiej dogodzi administratorowi – jedni zajmują się lizaniem rowa, inni waleniem konia, jeszcze inni wchodzą mu w dupę tak głęboko, że nie wiadomo gdzie zaczyna się surveilled, a gdzie oni się kończą. Są też moderatorzy globalni, którzy patrzą na to wszystko z politowaniem.
Tak lepiej.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
Jak nic zbieracie czarne chmurki do nagrody na banana xD
Dzięki za wklejenie arta, bo ofc wybiórcza żąda prenumeraty i trzeba zablokować w dodatku ze 2-3 warstwy aby dało się tam wysiedzieć.
  • 3854 / 314 / 0
Przecież to nic osobistego. Nie mylmy obelgi z diagnozą.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 630 / 0
26 czerwca 2017StrangeloveDr pisze:
Jak nic zbieracie czarne chmurki do nagrody na banana xD
Dzięki za wklejenie arta, bo ofc wybiórcza żąda prenumeraty i trzeba zablokować w dodatku ze 2-3 warstwy aby dało się tam wysiedzieć.
Wystarczy przełączyć rozpoznawanie przeglądarki tak, by identyfikowało Cię nie jako użytkownika Chrome czy FF, ale bota z duckduckgo. I już, wszystko dostępne. Referer Control+User Agent Switcher. Teraz nie mam jak się na ten temat rozpisać, OT nie będę robić, ale w duckduckgo jest parę instrukcji jak ominąć paywalla i jedna nadal działa wyśmienicie.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 714 / 45 / 0
@Jamedris Tylko dla mnie ta gazeta nie jest czymś na tyle ważnym w moim życiu, by szukać sposobów na ominięcie tej bucowatej prenumeraty. Nie mniej dlatego miło, że ktoś pomyślał by wkleić arta do postu.

Łehehe, no dobra - pogrzebałem, nie wdając się w szczegóły, wystarczył kod Googlebota z pierwszej strony w wyszukiwarce. Puściło jak kurtyzana do rajfury z utargiem. Stalin byłby ze mnie dumny ...
  • 7 / / 0
Potwierdzam że zostaje tak na stałe
(Końcówka artykułu)
  • 2278 / 277 / 3
Pojechali grubo z moderatorami. Przecież my wszyscy jesteśmy z łapanki - beztalencia o zaniżonym ego. No, ale hej! Jestem moderatorem. Mogę wam załatwić "różne rzeczy". Kto chce? Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy. Tylko wyjdę z dupy sórwa.

Artykuł poza tym bardzo obiektywny. Podoba mi się. Nie ma skrajności. Dziwne, że to GW.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 848 / 286 / 0
[mention]Procent[/mention] dałbym Ci karmę za tamtego posta, ale nie mogę dwóm panom służyć.

A chuj tam.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 3854 / 314 / 0
"Jeżeli boisz głosić się prawdę - już jesteś niewolnikiem" - Ali Agca, 13 maja 1981.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.