ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Elo joł. :-D
Piszę do Was z prośbą o uzupełnienie ankiety dotyczącej dopalaczy i Waszych różnych cech, zachowań i poglądów na temat otaczającej nas rzeczywistości.
Gdyby ktoś miał wolne 5 minut to bardzo proszę o uzupełnienie. Pomożecie mi zaliczyć przedmiot XD :finger: :finger: :finger:

https://goo.gl/forms/Jlv0QTPgFAM8J3yg2
  • 2278 / 278 / 3
Pała, siadaj.
Naucz się rozróżniać dopalacze od research chemicals.

Nie no, zaakceptowałem temat, bo i cel słuszny, ale przyłóż się bardziej. :P
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 559 / 28 / 0
Wypełniłem ten jaķże długi kwastonariusz(yy..kwestonariusz %-D) 3maj sie.
  • 906 / 36 / 0
Wypelnilem, aczkolwiek jesteś kolejną osobą mylącą dopalacze z rc, i niewymieniajaca w opcji do zaznaczenia wszystkich grup substancji, a w polu inne nie mam ochoty wypisywać dziesiątki rc jakie zazywalem. Wiem ze to tylko na zaliczenie no ale.

Najbardziej wiarygodny kwestionariusz na temat dopalaczy przeprowadziłaby tylko osoba stąd :p
297 dni czystości (05.01)
  • 3651 / 999 / 2
18. Czasem mam nieodpartą ochotę zrobić coś sobie, albo komuś innemu?
.......................... sobie czy komuś? Toć to nie jest równoważne.

Związki z grupy 2C to nie lizergamidy!!! :O

Strasznie stronnicze pytania w częściach I i II. Powinno być "bardziej, mniej", a jest kategorycznie. Tak jak z tym zrobieniem sobie krzywdy i innymi. To, że jestem aspołeczny czasowo i mam ochotę przekazać komuś swoją wolę w sposób bardziej niż słowny, to nie znaczy, że mam realizować swoje smutki pod postacią samookaleczenia :D

Tak apropo, to ankieta z kierunku Psychologii, czy Pedagogiki?
sky is the limit
  • 2278 / 278 / 3
No, jeżeli ma być "na odpierdol", to idzie to wybaczyć, chociaż kosztem naszego czasu... Bo ankieta jedzie po stereotypach, nie oszukujmy się. I to mocno, co nieco może wręcz niektórych z nas obrażać, ponieważ oczekujesz naszego czasu, nie poświęcając odrobiny czasu nawet na zorientowanie się, czym są dopalacze, research chemicals, a czym narkotyki. Wystarczą dwa artykuły na wiki... Ech...

Zresztą, użytkownik od czasu napisania posta, nie logował się nawet...
  • 3854 / 316 / 0
Pewnie studiuje jakiś chujowy kierunek, po którym wejdzie na rynek pracy w wieku 25 lat, nic nie potrafiąc i mając wymagania z kosmosu.
A jeżeli tak już leci na stereotypach, to życzę mu stereotypowego zderzenia z rzeczywistością. W McDonaldzie. Po drugiej stronie lady.
Pamiętajcie - w życiu piękne są tylko skille :finger:
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
Ja tam nikomu nie życzę źle. Każdy miał jakieś gównokierunki na studiach,już pomijając podejście autora tematu, który nas wszystkich ma zapewne za ludzi ze strzykawkami albo wciągających "Sztywnego Miszę".

Skille i zaangażowanie, zdecydowanie. :)

Edit: yyyy... gównoprzedmioty. :P
  • 3455 / 1124 / 0
Studiowałam 4 lata psychologię kliniczną i mogę powiedzieć, że studenci tego kierunku to największy zbiór głąbów, nieuków, debili na metr kwadratowy sześcianu puszki pandory. Na studiach chemicznych było o niebo lepiej.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2278 / 278 / 3
Studia chemiczne na uczelni technicznej różnią się tym, że głąby i debile nie imprezują, tylko kują na pamięć wzory i schematy i nie mają czasu na imprezy. Gorzej, jak jest po sesji...
Prawdziwie zaangażowanych u mnie było raptem 4-5. Oni ładnie ogarniali.
Boję się, co jest na medycynie... %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.