Piszę do Was z prośbą o uzupełnienie ankiety dotyczącej dopalaczy i Waszych różnych cech, zachowań i poglądów na temat otaczającej nas rzeczywistości.
Gdyby ktoś miał wolne 5 minut to bardzo proszę o uzupełnienie. Pomożecie mi zaliczyć przedmiot XD :finger: :finger: :finger:
https://goo.gl/forms/Jlv0QTPgFAM8J3yg2
Naucz się rozróżniać dopalacze od research chemicals.
Nie no, zaakceptowałem temat, bo i cel słuszny, ale przyłóż się bardziej. :P
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Najbardziej wiarygodny kwestionariusz na temat dopalaczy przeprowadziłaby tylko osoba stąd :p
.......................... sobie czy komuś? Toć to nie jest równoważne.
Związki z grupy 2C to nie lizergamidy!!! :O
Strasznie stronnicze pytania w częściach I i II. Powinno być "bardziej, mniej", a jest kategorycznie. Tak jak z tym zrobieniem sobie krzywdy i innymi. To, że jestem aspołeczny czasowo i mam ochotę przekazać komuś swoją wolę w sposób bardziej niż słowny, to nie znaczy, że mam realizować swoje smutki pod postacią samookaleczenia :D
Tak apropo, to ankieta z kierunku Psychologii, czy Pedagogiki?
Zresztą, użytkownik od czasu napisania posta, nie logował się nawet...
A jeżeli tak już leci na stereotypach, to życzę mu stereotypowego zderzenia z rzeczywistością. W McDonaldzie. Po drugiej stronie lady.
Pamiętajcie - w życiu piękne są tylko skille :finger:
Skille i zaangażowanie, zdecydowanie. :)
Edit: yyyy... gównoprzedmioty. :P
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Boję się, co jest na medycynie...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.