Piszę do Was z prośbą o uzupełnienie ankiety dotyczącej dopalaczy i Waszych różnych cech, zachowań i poglądów na temat otaczającej nas rzeczywistości.
Gdyby ktoś miał wolne 5 minut to bardzo proszę o uzupełnienie. Pomożecie mi zaliczyć przedmiot XD :finger: :finger: :finger:
https://goo.gl/forms/Jlv0QTPgFAM8J3yg2
Naucz się rozróżniać dopalacze od research chemicals.
Nie no, zaakceptowałem temat, bo i cel słuszny, ale przyłóż się bardziej. :P
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Najbardziej wiarygodny kwestionariusz na temat dopalaczy przeprowadziłaby tylko osoba stąd :p
.......................... sobie czy komuś? Toć to nie jest równoważne.
Związki z grupy 2C to nie lizergamidy!!! :O
Strasznie stronnicze pytania w częściach I i II. Powinno być "bardziej, mniej", a jest kategorycznie. Tak jak z tym zrobieniem sobie krzywdy i innymi. To, że jestem aspołeczny czasowo i mam ochotę przekazać komuś swoją wolę w sposób bardziej niż słowny, to nie znaczy, że mam realizować swoje smutki pod postacią samookaleczenia :D
Tak apropo, to ankieta z kierunku Psychologii, czy Pedagogiki?
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Zresztą, użytkownik od czasu napisania posta, nie logował się nawet...
A jeżeli tak już leci na stereotypach, to życzę mu stereotypowego zderzenia z rzeczywistością. W McDonaldzie. Po drugiej stronie lady.
Pamiętajcie - w życiu piękne są tylko skille :finger:
Skille i zaangażowanie, zdecydowanie. :)
Edit: yyyy... gównoprzedmioty. :P
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Boję się, co jest na medycynie...
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.