Po dwóch latach mój lekarz powiedział , że pora się ,,odszczurzyć'' czyli na detox , że idę zła drogą itp.
Clonazepepam biorę ponieważ mam zaświadczenie na ten lek od specjalisty na nerwicę lękową która daje mi nie zle w kość ..
Nie wiem co będzie gorsze , raczej nie dam rady odstawić oby dwóch substancji..
Polecicie jakiś dobry odział detoksacyjny w Krakowie .
Polecam detoks w Lezajsku- sam niedawno go skonczylem i jestem bardzo zadowolony, ordynator to zloty czlowiek, w ciagu 4 tygodni zjechali mi z 5mg clonazepamu do zera a ja nie czulem prawie przy tym objawow odstawiennych (a biore benzo 15 lat, z czego mialem kilkanascie ciagow od miesiaca do roku, ktore zawsze przerywalem sam n cold turkey, teraz po 2 latach nie dalem rady odstawic sam) . Tylko taki detoks jak pisalem nie trwa 1,5 tygodnia tylko 4-6 albo i dluzej
Schodzenie z opio bez benzo, żeby przypadkiem człowieka od kolejnej substancji nie uzależnić (wtf, jak? Przez 2 tygodnie, jak człowieka skręca, doraźnie nie dadzą zasranej rolki?!).
Generalnie według aktualnych opowieści, jest na pewno lepiej niż Suchy Jar
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.