Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 161 / 2 / 0
Witam, ja może trochę z innej beczki chciałbym dowiedzieć się jednej rzeczy, a mianowicie przy weekendzie czy po ciężkim dniu w pracy wyjątkowo złapać się SAM ze SOBĄ nie na macha czy piwko ze znajomymi tylko konkretnie się wyczilować jakiś sprzętem w łózko oglądając film czy coś, uważacie, że ta u47700 w śladowych dawkach będzie dobra?
Może ktoś zaproponuje jakiś inny specyfik tylko nie mówcie o mj bo jej nie cierpię jedynie może czasem dla towarzystwa
pozdro i z góry dzięki za pomoc.

W środę jadłem gold bara 199.9 nie wiem co w nich siedzi prawdopodobnie MDMA ale po tym chill niepowtarzalny chciałbym jeszcze raz :D ale podobno już tego nie ma w regionie
ps bo to chyba ważne przy opio to jestem użytkownikiem clonazolamu jakieś 0.6mg dziennie
pozdro i z góry dzięki za pomoc , a jeżeli jest odpowiedniejszy dział to proszę o przeniesienie.
Ostatnio zmieniony 24 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono.
  • 5883 / 1216 / 43
Syntetyczne kannabinoidy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1180 / 103 / 0
Syntetyczne kannabinoidy - to raczej dla desperatów, wiele powikłań po nich nie mających nic wspólnego z tematem 'chill out'u:

- mózgowe pojebanie
- depresja oddechowa itd.

To już lepsze kurkuma z pieprzem i mocny napar z melisy...
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 694 / 70 / 0
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 3854 / 316 / 0
Wal więcej benzo.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 117 / 0
Ja pierdole, jak można w ogóle zaproponować synth kanna na wychillowanie?
Potocki dobrze prawi.

Te pixy co jadłeś (gold bar) na mnie też działały strasznie luzująco - jak je złapiesz to jak najbardziej.
Z u47 wiele osób miało niezbyt przyjemne przygody, ew. już nie żyją. Ostrożność ostrożnością... to zdradliwa substancja.

Nie pomyślałeś o zajaraniu normalnego jointa? To przecież takie proste. Jak trawa na Ciebie źle działa (schizująco, czy coś) to masz clonazolam. Tyle.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
  • 2372 / 57 / 0
Moze jakies hobby?
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 694 / 70 / 0
14 marca 2017hipollek pisze:
...
Cicho, to jest forum dla ćpunów wiec dajemy tylko narkomanskie porady! :finger:
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 2881 / 303 / 0
Przecież ćpanie to hobby
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.