...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Cześć, od jakiegoś czasu jestem uzależniony od fajek. Ostatnio słyszałem że dzięki LSD/LSA jest dużo łatwiej rzucić palenie. Próbowaliście jakieś opinie, mi LSD w ogóle nie pomogło bo palilem jedna za drugą xD
  • 1857 / 70 / 80
Moim zdaniem jeżeli zażyjesz to z myślą że po tej fazie rzucisz palenie to nie zadziała to w ten sposób. Ja kiedyś zarzuciłem LSD z myślą że na fazie przemyśle jeden problem i nic z tego nie wyszło, to zbyt mocno narzucone oczekiwania psują taki efekt. LSA, LSD to zwykłe narkotyki, to nie cudowne leki na wszystkie dolegliwości, mimo że odklejeńcy z działu psychodeliki lubią wałkować takie tematy jak mantrę.

LSA w działaniu to spokojny psychodelik dający dystans do codzienności, pod jego wpływem masz wrażenie że możesz podjąć ważne decyzje, utrzymasz sie w nich, przemyśleć odkładane na później kwestie i że to wszystko to nie jest wkręta. Ale to wszystko nią jest, jak po każdym psychodeliku. Do tych samych przemyśleń dojdziesz i na trzeźwo.

Żeby rzucić te słynne szlugi kup sobie jakieś tabletki czy tam inne plastry z nikotyną jeśli nie potrafisz na sucho. Polega to na tym że zjadasz je przez krótki okres czasu podczas którego odzwyczajasz sie od palenia, masz zwalczyć przyzwyczajenie. Szlugi są tak dobraną i nasączoną maczanką żeby uzależniały maksymalnie, ale całe uzależnienie siedzi tylko w twojej głowie i jak każde inne uzależnienie da sie je odstawić.
  • 111 / 4 / 0
Ja za pomocą psychodelików jakby nie patrzeć palenie rzuciłem :))
Tylko to wyglądało tak, że tak się przećpałem, że miałem się nie obudzić, już
się żegnałem. Srogi bad trip, przedawkowanie.
Poprostu coś mi się w głowie poprzestawiało i nie pale xD
Uwaga! Użytkownik Montebur nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.