Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 183 / 11 / 0
Witam was serdecznie. Moja historia zaczęła się dość dawno. Mianowicie, mając prawie 16 lat zacząłem brać psychodeliki ( od 13 roku życia mj) jak i inne substancje,ale przez okres 3 lat przeważały sajko i dysocjanty. Brałem (biore nadal,choć rzadziej) je raz na tydzień,dwa ,choć zdarzało się,że częściej. W trakcie pewnego tripa na dość dużej dawce DOC'a zauważyłem,że nie mam CEV'ów, jak i OEV'y zmieniły się. Zamykając oczy widzę jedynie lekkie czarno-białe powidoki, lub samą czerń. Postanowiłem wtedy zrobić półroczną przerwę od sajko,ale nic to nie dało. Z kolei ,kiedy na trzeźwo próbuję coś sobie wyobrazić też obrazy widzę tylko jakby w podświadomości. Trwa to już bardzo długo. Może jest ktoś ,kto ma podobny problem i jest w stanie mi pomóc przywrócić kolor i intensywność cev'ów. Z góry dzięki za pomoc. Pozdro, D.
  • 1151 / 230 / 7
Upreguluj sobie receptory serotoninowe.
post2241299.html#p2241299 - rozpiska substancji naprawiających receptory D i 5-HT
receptory-5ht-t47865.html - psychofarmakologia receptorów 5-HT

Coś jeszcze się zmieniło w Twoim mózgu od tamtego tripa? Jakieś skutki psychiczne?
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 183 / 11 / 0
Nie nie ,wszystko jest w jak najlepszym porządku ,chodzi tylko i wyłącznie o kwestie kolorów ,wizji ,jak i samej wyobraźni na trzeźwo. Psychika w bardzo dobrym stanie,nigdy nie brałem żadnych ssri itd. Dzięki bardzo za pomoc, troche długo to trwa i chcę się tym w końcu zająć.
  • 3406 / 535 / 0
Z tymi wizjami, dokładnie CEVy również tak miałem i nadal pewnie mam, pierwsze tripy w życiu ale to zaledwie kilka wbijały w ziemie pod względem nasyconych kolorów itp, następnie też zauważyłem że moje cevy(zawsze cevy mnie najbardziej interesowały), są słabej jakości i to na czarnym tle który znacznie przewyższał.

Zrezygnowałem z sajko, nudziło mnie to i nie było już takie interesujące, miałem przerwę ok. pół roku, zjadłem sajko(nie pamiętam jakie) i to samo.

Pamiętam jak zrobiłem candyflipa(LSD+MDMA) i 4-HO-MiPT+5-MAPB - CEVy wrócił i to ze zdwojoną siłą, polecam połączenia z empatogenami, lub przerzucać się na te najsilniejsze (DMT, salvia divinorum).

Hydroksy dobrze też radzi, poczytam i trzeba działać w odbudowie serki etc.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 349 / 8 / 0
A co powiecie na to że ja jarałem intensywnie trawe przez parę lat. Później przerzuciłem się na sajko i powiem wam tyle. NIGDY nie widziałem wyraźnych CEVów. Nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Chciałbym ale poprostu nic. A jeżeli już coś się pojawi to bez ładu i składu. Totalnie bez sensu i nawet wtedy nie wiem czy to z mojej podświadomości płynie czy jak. Niby widzę ale nie widzę... Bardzo niewyraźnie. Po homecie dupa, po kwasach jedynie w większych ilościach coś się dzieje ale też nie powala. Teraz sezon na grzyby się zaczyna to mam nadzieje olbrzymią że grzyby mi to zafundują...
  • 1026 / 139 / 0
U mnie z kolei wizualnie wszystko jak powinno być za to zniknela kompletnie jakakolwiek radość, euforia itd.
  • 5313 / 953 / 0
u mnie przed braniem psychodelikow slabo mi sie wizualizowalo a bawilem sie nlp troche. Potem , dzieki paru akcjom na lizerach, fenulo, mj zauwazylem wzrost wyobrazni. Zaczalem jednak szarzowac i teraz jest gorzej , ale nie gorzej niz przed przygoda. Pamieciowke pojade hie hie D:
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.