Czyli rozkurcz naczyn krwionsnych.
Nadal szukam jak poradzic sobie z wazokonstrykcja i w oczy rzucila mi sie inozyna.
obecnie dostepne bez recki
Stosowal ktos ? albo moze posiada wiedze czy ma to sens, jakie dawki itd
Wydawalo mi sie ze byl taki temat, ale szukajka nic nie pokazala
ps
W badaniach klinicznych wykazuje również działanie antydepresyjne i neurostymulujące
Próbowałem inozynę, ale w miksie(nitrobolon trec) niby tam jest 2.5g, nie działa nic.
Dzisiaj zacząłem brać witaminę B3 i Wazo jak ręką odjął. Daje 4x0.5g, ale trzeba sobie zdawać sprawę, że to też ma swoje skutki uboczne. Plus taki, że podnosi HDL, tylko to ma być kwas nikotynowy, a nie coś ala flush-free.
Sitek pisze:.
Ja stosuje niewielka ilosc chili i jest niezle :)
poprawiłem bbcode - WRB
Jak ktoś nigdy nie brał to wiadomo próbować mniejszych dawek z 200mg, jak się nic dzieje podbić w końcu do 500 3-4ed, bo niższa dawka raczej nie zadziała. W sumie to zależy od wielu czynników, bo może i wcale nie zadziałać.
Biloba próbowałeś? Kurkuminę?
A probowales 5htp ? ,bo niby niacyna z tego jest pozyskiwana w organizmie.
Co do biloby to sprobuje, aczkolwiek nie wskazana jest biloba przy cpaniu.
O kurkuminie widze duzo pozytywow. Trzeba wreszcie zakupic.
Ps jest jakid estr inozytolowo niacynowy. Ciekawe
W energetykach aż tyle nie ma(mniej niż 10mg/100ml), bo tego trzeba brać min. ten 1g dziennie. Po dawce lepiej nigdzie nie wychodzić, bo na skórze wychodzą czerwone plamy, do tego identyczne uczucie jak po beta-alaninie. Ja już po dawce 100 mg to mam.
Od piątku biorę kurkuminę i bilobę, na razie nie czuje żadnej różnicy.
Ale ja tylko biorę sele+pea. 5htp kiedyś brałem, ale wtedy byłem czysty, zamulało niesamowicie.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.