Czyli rozkurcz naczyn krwionsnych.
Nadal szukam jak poradzic sobie z wazokonstrykcja i w oczy rzucila mi sie inozyna.
obecnie dostepne bez recki
Stosowal ktos ? albo moze posiada wiedze czy ma to sens, jakie dawki itd
Wydawalo mi sie ze byl taki temat, ale szukajka nic nie pokazala
ps
W badaniach klinicznych wykazuje również działanie antydepresyjne i neurostymulujące
Próbowałem inozynę, ale w miksie(nitrobolon trec) niby tam jest 2.5g, nie działa nic.
Dzisiaj zacząłem brać witaminę B3 i Wazo jak ręką odjął. Daje 4x0.5g, ale trzeba sobie zdawać sprawę, że to też ma swoje skutki uboczne. Plus taki, że podnosi HDL, tylko to ma być kwas nikotynowy, a nie coś ala flush-free.
Sitek pisze:.
Ja stosuje niewielka ilosc chili i jest niezle :)
poprawiłem bbcode - WRB
Jak ktoś nigdy nie brał to wiadomo próbować mniejszych dawek z 200mg, jak się nic dzieje podbić w końcu do 500 3-4ed, bo niższa dawka raczej nie zadziała. W sumie to zależy od wielu czynników, bo może i wcale nie zadziałać.
Biloba próbowałeś? Kurkuminę?
A probowales 5htp ? ,bo niby niacyna z tego jest pozyskiwana w organizmie.
Co do biloby to sprobuje, aczkolwiek nie wskazana jest biloba przy cpaniu.
O kurkuminie widze duzo pozytywow. Trzeba wreszcie zakupic.
Ps jest jakid estr inozytolowo niacynowy. Ciekawe
W energetykach aż tyle nie ma(mniej niż 10mg/100ml), bo tego trzeba brać min. ten 1g dziennie. Po dawce lepiej nigdzie nie wychodzić, bo na skórze wychodzą czerwone plamy, do tego identyczne uczucie jak po beta-alaninie. Ja już po dawce 100 mg to mam.
Od piątku biorę kurkuminę i bilobę, na razie nie czuje żadnej różnicy.
Ale ja tylko biorę sele+pea. 5htp kiedyś brałem, ale wtedy byłem czysty, zamulało niesamowicie.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.