I teraz tak:
-czy pociągnąć na samym gblu ze 2-3 dni zeby chociaż ten etziolam zszedł trochę i zacząć normalna odstawke baklo + etizolam (mam baklo + okolo 30mg etizolamu) - nie wiem czy wyrobie tak, bo sam gbl niewiele mi daje bez etizolamu + raczej nie bede spac + nie do uzycia przez najbliższe dni).
-czy zaczynać już teraz odstawkę na baklo + etizolam, co da mi dodatkowe okolo 5 dni na etizolamie i to sporych dawkach co przyniesie na pewno sporą zwałę od etizolamu.
jak to rozegrac?
Przeniesiono w odpowiednie miejsce - tur3k
Ktoś coś? Dodam, że dzisiaj przenocowałem na gblu i troche etizolamu, wychodzi na to ze jednak etizolam bedzie szedł. I baklo też dzisiaj.
Chce skonczyc, z gblem bo spie 2h po gblu i to jak dorzuce etizolam, a po dorzutce w nocy muszę się ruszać jak pojebany i to też po etizolamie wiec po samym gblu byłaby totalne porażenie systemu, do tego.
scalono - WRB
Wtedy diazepam i baklofen na sztywno w niskich dawkach rano i wieczorem, hydroksyzyna na noc. I tyle, wtedy masz szanse z tego w miarę bezboleśnie wyjść, w przeciwnym wypadku będziesz się bujał od zajebania do skręta w nieskończoność. A, i żeby ci nie wpadło do głowy łączyć w dużych dawkach baklo i benzo, bo skończysz bez oddechu.
Od jutra wskakiwać od razu na flubra? pół tabletki (4mg) rano i pół wieczorem załawi objawy odstawiennne od eti?
scalono - WRB
5 dni nie pilem gbla, ale od 5-ciu dni znów ciągnę gbla i co gorsze towarzyszy mi ciągle etizolam (no juz bedzie od 3- tygodni). etizolamu leci z około 8mg dziennie, a może i więcej. gbla jakoś odstawie znów na dniach skombinuje baklo i mam jeszcze fenibut. przez te kilka dni dawki etizolamu raczej na pewno wzrosną. Mam 10x8mg flubrazepamu i wczoraj testowo zjadłem 4mg zobaczyć czy czy zakryje potrzebę etizolamu i powiem, że nie bardzo, flubra działa inaczej chyba, że dawka za mała.
Etizolam 1mg = 10 diazepamu, a jaki jest przlicznik na flubrazepam ? Jak to bezboleśnie rozegrać?
Ile czasu brać flubrazepam? I czy od razu przechodzić na flubrazepam czy stopniowo?
No kurwa jestem pierwszy raz od benzo uzależniony więc nie wiem co i jak. Da się to przejść bezboleśnie? 10x8mg flubra to chyba za mało?
Wiec raz jeszcze, jak w kilku innych wątkach napisze:
KARBAMAZEPINA (np. tegretol, neurotop)
Kilka razy schodziłem z ciągów na GBL, o wiele dłuższych niż ten miesięczny. Za pierwszym razem postanowiłem zrobić to cold turkey - chciałem umrzeć.
Za drugim eksperymentowałem z benzo. To jak zauważyłem, ze sie wpierdalam w benzo, to wróciłem do GBLa.
Aż wreszcie ktos mądry powiedział mi o karbamazepinie. I wierzcie lub nie (a najlepiej po prostu spróbujcie) po jakimś tygodniu było po wszystkim, a ten tydzień przeżyłem zupełnie normalnie...
EDIT plus dostaniesz z tego L4 i przepiszą Ci na wyjściu planowym właśnie karbamizepinę, tak było w moim przypadku, detox łódź aleksandrowska
13 sierpnia 2016trolejbus91 pisze: Czy flubro nada sie na odstawke? jestem po ciagu 0,5l w 2 tygodnie, wale po 3,5/4ml, tolerka wyjebana bo to nie moj pierwszy ciag, dodac do tego baklo?
Twój przypadek jest bez problemu do ogarnięcia jeśli będziesz trzymał się wytycznych, uswiadomic sobie ze to koniec, to nie trwa wiecznie i trzeba zakonczyc z głową bo potem boli ostro. chociazby po to aby moc wrocic po jakims czasie i odczuwac te same efekty.
Btw ,mialem ziomka, co wskoczyl na dawke 5ml/h po 6 latach w ciągu i wyszedł po 2 tyg na detoksie w krakowie.
jak wskoczyles na dawke 4ml po 2 tyg? GBL taki słaby teraz czy cos? bo nie piłem od lat
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.