Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 55-60 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Witam
Dzisiaj miałem wizytę 6 mundurowych z psem, znaleźli parę pustych worków po 4cmc i jakieś resztki sortu w zeszycie, gdzieś 0,1. Ja jestem w pracy za granicą. Mam się wstawić za 2 tygodnie na Placówkę Straży Granicznej . Co mówić żeby nie palnąć gafy? Czy coś mi grozi? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

ogólnie podobne kwestie przewijały się wielokrotnie, ale w drodze wyjątku zaakceptowałem temat. - Fene
  • 196 / 7 / 0
Temat był omawiany, generalnie coś w co naprawdę uwierzą IMO trudno rozkminić. Tylko, że 4cmc jest legalne, na szczęście. Znam pewną historie gdzie mówiona była w 100% prawda do czego służyła substancja i chyba kara nie była jakaś większa. Z tym ,że owy środek był już po delegalizacji. Natomiast mam do Ciebie pytanie skąd owa kontrola władz.?
Never give up !
  • 19 / / 0
Nie mam pojęcia skąd ta kontrola. Sam jestem w szoku. Dostałem jedynie pismo że z jakiś zeznań wynikło to że ja handlowałem, ale czyje to zeznania i w jakiej sprawie to nie mam bladego pojęcia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.