Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 55-60 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 19 / / 0
Witam
Dzisiaj miałem wizytę 6 mundurowych z psem, znaleźli parę pustych worków po 4cmc i jakieś resztki sortu w zeszycie, gdzieś 0,1. Ja jestem w pracy za granicą. Mam się wstawić za 2 tygodnie na Placówkę Straży Granicznej . Co mówić żeby nie palnąć gafy? Czy coś mi grozi? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

ogólnie podobne kwestie przewijały się wielokrotnie, ale w drodze wyjątku zaakceptowałem temat. - Fene
  • 196 / 7 / 0
Temat był omawiany, generalnie coś w co naprawdę uwierzą IMO trudno rozkminić. Tylko, że 4cmc jest legalne, na szczęście. Znam pewną historie gdzie mówiona była w 100% prawda do czego służyła substancja i chyba kara nie była jakaś większa. Z tym ,że owy środek był już po delegalizacji. Natomiast mam do Ciebie pytanie skąd owa kontrola władz.?
Never give up !
  • 19 / / 0
Nie mam pojęcia skąd ta kontrola. Sam jestem w szoku. Dostałem jedynie pismo że z jakiś zeznań wynikło to że ja handlowałem, ale czyje to zeznania i w jakiej sprawie to nie mam bladego pojęcia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.