Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 143 / 5 / 0
Czy ktoś mógłby mi pomóc i wymienić najlepsze RC w których przeważa stymulacja, a euforia jest jak najmniejsza? Ja kojarzę pentedron i 4-FMPH. Z góry dzięki.
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 640 / 118 / 0
3-FPH, analogi alfy - z tego, co ludzie piszą - np. PV-4, PiHP, PV-8... Zależy, co rozumiesz, przez najlepsze RC. Skuteczność, szkodliwość, czas działania, dawkowanie?
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 5 / 0
Jak najmniej skutków ubocznych, wydajność.
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 1180 / 103 / 0
Z tych wymienionych przez Doriana to najbliżej spełnienia warunków i oczekiwań, które zaznaczyłeś w tytule tematu są dwie substancje: 3-FPH i PV-4, ta ostatnia ma większą moc stymulującą, żadna z nich nie jest euforyzująca...

A na ten czas to bezapelacyjnie królową jest 4f-MPH.
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 5 / 0
A NEB?
  • 1180 / 103 / 0
Zacnej pamięci mości NEB został niestety w RP zdelegalizowany w zeszłym roku, masz zapewne na myśli niejakiego NEP-a, którego wyprzedza wieści sława, że wart zmociumkowania się z nim bliższego i naszej kompaniji godzien zażyć, takie wici rozesłane tu i ówdzie można przyuważyć, ale dopóki na własny nos ichmościa nie obaczę, dopóty o zacności bądź niecnocie jego świadczyć ino mogę w hyper-real-plocie....

Queen of Stimu - czasu/stabilności/wydajności/bodylike&mindlike lady - at now is just like I said: 4-Fluoromethylphenidate

Nie kaprysi, fochami nie strzela, nie zrobi z Ciebie "Jej przyjaciela", który w roztrzęsioną dziwkę na zjeździe się wciela.... Trudno Jej nie polubić i raczej nie sposób znienawidzić, nie oszuka, nie omami, na manowcach nie porzuci jak błędnego rycerza, który zaczął wierzyć, że oto nareszcie znalazł swoją stymulantową królową i to już, już na pewno zawsze....

Ona nie z tych, 4Fempeha jest dziołcha! solidna, przewidywalna, nienachalna, skromna i łaskawa, bez zadęcia, "Miss Fluoroscencja" vel "Dopaminowa Potencja", no fajna z niej Dupencja...

Dama dla każdego chama, od wieczora do rana, przytulana, od rana do nocy, mile Cię zaskoczy!
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 143 / 5 / 0
Racja, miałem na myśli NEP. Jakieś nielegalne substancje absolutnie mnie nie interesują. To zło, dlatego wolę zamienniki. Stanęło na 2-FA, 3-FPM, 4-FMPH i wacham się pomiędzy pv8 i 2mmc.
  • 1121 / 155 / 0
PV-8 jest zryta, nie bierz jej. 2-mmc tam możesz poczuć seratoninki trochę. PV-4 jest spoko, dobry speed jest.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 143 / 5 / 0
Dzięki!
  • 1824 / 104 / 20
A który z RC ma działanie najbardziej zbliżone do amfetaminy? Bo IMO to właśnie feta jest jedną z lepszych substancji wywołujących stymulację przy minimalnej euforii. Ale na stimach się bardzo słabo znam.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.